Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Co myślicie o kupowaniu kont w CA

toski99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to opłacalne, lecz nie masz wtedy zabawy jak up napisali z wbijaniem lvl i. Aczkolwiek ja wolałbym kupić konto z majorem 2 i dalej samemu wbijać, gdyż konto major 2 z ok. 10 permami kosztuje o 75% mniej niż tyle ile koleś wydał kasy na te 10 permów.

Opublikowano

Moim zdaniem fajnie jest kupić konto np MAJ i po prostu zaoszczędzić pieniądze. Poza tym dla mnie to nic fajnego mieć małą rangę i męczyć się :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Bywalec
Opublikowano

Ja sobie kupiłem LTC 2 jak dostałem bana na CPT 5 :3

I teraz mam oba kont -.-

Ale na tym pierwszym mam COL.

Czemu miałbym stracić przyjemność? Wbijam dalej

Bliżej GOA <3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

zależy od osobowośći...jedni wolą sami wbijać lvl-e a inni kupić konto..tak jak ktoś tu słusznie zauważył...za konto z 10 permami i dobrą rangą zapłacimy 3x mniej niż byśmy sami musili na to wydać...:)

ehh.:)

Opublikowano

czy kupić konto zalezy.. jak np straciles maja to kup sobie tego ltc czy cos .. fajnie jest tak popykac na wiekim lvlu ale sam zobaczysz ze jak nie grasz w CA rok.. może mnie poprostu bedziesz ciota z dobrym lvlem

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Istnieją jakieś strony gdzie można znaleźć sprzedawce z kontem oprócz allegro i ebay ? :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kupowanie kont w jakiejkolwiek grze jest bezsensu, przynajmniej dla mnie. Trzeba mieć satysfakcję z tego, że samemu zbudowało się swoją postać. No ale oczywiście, jeśli ktoś sprzedaje konta to i kupować sobie może :D

Opublikowano

Bezsens, żadna satysfakcja, że kupiłeś konto jak wiesz, że ty takiego lvl nie nabiłeś sam tylko ktoś.

Opublikowano

Nie ma satysfakcji ale jezeli miales MAJORA 2 i Ci go zbanowali to juz lepiej kupic ten wyzszy lvl od MAJORA bo juz gta satysfakcje przezyles z odblokowanych broni itp, nie fajnie od nowa tego samego przezywac.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...