Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z ponownym zainstalowaniem gry po usunięciu

DemonicPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Mam problem z ponownym zainstalowaniem Call fo Duty 4 Modern warfare po usunieciu.

Opwiem co sie stało:

Dzisiaj przypadkowo usunełem folder z ta grą, więc usunełem wszytstkie ikony itp. odnośnie cod-a.

poźniej włozyłem płyte do komputera, płyta włączyła sie i nie wiem czemu były napisy:

"graj w grę dla wielu graczy"

"graj w gre dla jednego gracza"

"usuń"

Zdziwiłem sie ze wyskoczyło że moge włączyc gre, więc kliknełem 1 opcje i nic, okno zakmneło się.

Pomyślałem ze włącze 2 opcje czyli graj w grę dla wielu graczy, odpalam jeszcze raz okno, klikam ta opcje i znowu nic okno zamkneło się. Naprawde bardzo sie zdziwiłem i pomyślałem o co tu chodzi. Odpaliłem jeszcze raz płyte i kliknełem ostatnia opcje "Usuń" i znowu nic okno zamkneło się. Zdenerwowałem się .. Włączyłem okno akcesoria zeby upewnic si eczy jest dalej CoD ale go nie ma. Otworzyłem opcje "Odinstaluj lub zmien program" i tam go tez nie ma. Nie wiem o co tu chodzi więc może wy wiecie co mam zrobić żeby usunąc gre i zainstalować od nowa.

Prosze o pomoc bo inaczej juz moge nie zagrać w CoDa ;(..

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Wejdź w "Mój komputer", wsadź płytę i kliknij PPM na ikonkę COD'a i "otwórz". Tam powinna być instalka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...