Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LOL PBE

dvd785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio szukalem na allegro konto i mi wyskoczyly konta na serwerze PBE (wtf) co to jest za serwer PBE? I czy da sie przeniesc na Nordic

Opublikowano

PBE - Public Beta Environment: Jest to zupełnie oddzielny serwer, na którym gracze testują zmiany, które dopiero mają wyjść i pomagają wyłapywać błędy w grze.

Nie ma możliwości przejścia z PBE na serwery tzw. LIVE (więc Na, EUNE i EUW).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Da się rejestrować tylko w ciągu pierwszych trzech dni każdego miesiąca, przynajmniej tak było jak zakładałem konto w grudniu

ilovemp_eune_266_1_logo.png

Opublikowano

Rejestracja na pbe jest zamknięta od 08-09-2012r. Nic dziwnego że konta na alegro już się pojawiły

Jesteś pewien, że od września? Ja się rejestrowałem w grudniu na PBE i śmigam cały czas

ilovemp_eune_266_1_logo.png

Opublikowano

Rejestracja na pbe jest zamknięta od 08-09-2012r. Nic dziwnego że konta na alegro już się pojawiły

Jak to się mówi ktoś złapał dobrą nisze i pewnie zarobi :> na ludziach którzy chcą dygodniowo 10k IP i 4k RP ale napisze wam to .. PBE jest do testowania bugów a nie do walczenia o top w rankingu .... dużo osób tam rankedy gra ciekawe czy jaki kolwiek bug zgłosili , na muszę napisać bo na Twisted itemy w sklepie podają zupełnie inne statystyki niż powinny.. nie wiem czy ktoś to zauważył.

A co do kont to chyba każdy mógł nie ograniczoną ilość ? lub zmieniał IP a teraz sprzedaje ;P

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...