Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ Problem z instalacją

mleczkoo33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dzisiaj nowego kompa z windows 8. Najpierw pare problemów z instalacją Army 2 Combined Operations. Zainstalowałem dziwnie szybko, patrze zajmuję 15 GB. No dobra instaluje patcha 1.60 i tutaj błąd, że Arma nie jest zainstalowana lub nie poprawnie. Prosiłbym o pomoc, gdyż komputer zmieniałem głownie w tym kierunku.

Opublikowano

Próbowałeś reinstall ?

I wchodziłeś do gry żeby zobaczyć czy działa ? Być może musi jakieś pliki utworzyć.

Kocham mame

Opublikowano

Dobra reinstaluje, nie będe ukrywał, że to pirat z torrentów na trzech DVD. Przy instalacji patcha 1.60 wyskakiwał błąd, że nie posiadam ArmA 2 Operation Arrowhead ;x

Opublikowano

Nic nie dało, w czasie wypakowywania wyskakuje jakiś błąd. I finalnie pokazuje, że nie ma plików .exe. Pytanie: czy jak kupie pudełkowe Arma 2 I Operation Arrowhead to wszystko będzie dobrze?

Opublikowano

1) Istnieje opcja edytuj, więc twój post to spam.

2) Zapewne pobrałeś zainstalowaną już grę którą trzeba tylko rozpakować ( w takim wypadku Patch nie wykryje gry )

3) Kupno i instalacja oryginalnej gry powinna być dobrym rozwiązaniem ( wystarczy Ci tylko operation Arrowhead, a ze steama możesz pobrać Arma II Free. Różnią się jakością grafiki ).

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...