Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perki DLA TD

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka pierwszy skill polecam, dowódca zarówka, reszta wymieszanie Kamuflażu z Naprawą, na 2 skill towarzystwo broni wszyscy, na 3 znowu kamuflaż i naprawa żeby każdy załogant posiadał te umiejętności, 4 już zależy od Ciebie, wyeliminuj w nim to co Ci przeszkadza w grze TDkami ruskimi :)

Opublikowano

Jestem zdania, że numer jeden to kamuflaż u każdego. Potem żarówka i duperele, a potem towarzystwo broni, ale jak chcesz możesz zrobić trzeci i drugi na odwrót

Opublikowano

@Upy

Mieliście kiedyś TD?

Dowódca żarówka reszta camo.

Na drugi perk dowódca camo, a reszta według uznania.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja na ruskich robiłem tak:

1wszy skill: dowódca żarówka, reszta camo

2gi skill: dowódca - camo, strzelec - zwiększenie szans na krytyczny strzał, kierowca - szybszy obrót (bardzo przydatne później w ISU i Obj704, ładowniczy1 - lepszy ammo rack, ładowniczy2 - adrenalina

U ruskich naprawę uznaję za bezużyteczną - dostaniesz raz to już i tak nie uciekniesz (co najwyżej objekt ma jakieś szanse, bo SU152/ ISU to strasznie wolne graty, które nic nie rykoszetują)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...