Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ad DMG CC 3150

mateusz6-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam do wydania na postac 3150IP. Preferuje Ad, top i bot ale jestem otwarty na propozycje. Dobrze zeby postac miala cc, speeda lub doskok.

z gory dziekibza propozycje

Opublikowano

Jeżeli chodzi o solo topa polecam pantheon 3150 PZ moim zdaniem jeden z najlepszych solo toperów.

- Skill W stun

- Q "włócznia" spamisz cały czas ryzwala ma ona spory dmg.

- E bardzo fajny skill im mniej rywal ma hp tym więcej % możesz zadać tam chyba jest do 150% obrażeń.

- Ulti możesz przelecieć przez pół mapy co prawda ciężko trafić w team fight ponieważ dość długo się to ładuje ale jest boskie możesz puszować np na bocie widzisz że idzie na ciebie gang włączasz uti i teleportujesz się np na mida lub topa.

- Pasyw też bardzo fajny co 4 uderzenia masz taki blok na zwykłego hita lub strzał turreta.

Jeszcze garen postać za 450 PZ ale na prawdę wymiata

- Skill Q ładny dmg + dodaje szybkość ruchu oraz uwalnia np od spowolnienia itd

- Skill w no jest to tarcza bardzo przydatna :)

- Skill E dzięki temu możesz bardzo łatwo zbierać last hity :) i jesteś nafeedowany

- Ulti zadaje niechuronny atak czyli na 1 poziome jest to 250 - 300 coś takiego + 2.5 brakującego zdrowa przeciwnika

- No i pasyw boska rzecz jeżeli nie bijesz się z rywalem przez 9 sekund regeneruje ci się bardzo szybko zdrowie jest to wkurzające dla rywala.

To tyle mam nadzieję że pomogłem jest jeszcze sporo postaci mocnych na solo topa m.in Olaf Jayce. Ale tych dwoje co opisałem moim zdaniem najlepsi.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up, on się pytał o postać za 3150 IP, a Udyr staniał,

Natomiast na topa zalecam Shena, choć nie bije sporych obrażeń to Harras i leczenie z Q wiele daje, poza tym w TF'ach nieźle działa, jedynymi minusami to fakt że nie bije za dużo DMG i to że jest strasznie energożerny jeżeli używamy jego taunta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...