Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GRA] Age of Empire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym was zaprosić do przetestowania tej świetnej gry. Gramy w nią online, mamy możliwość tworzenia oraz dołączania do sojuszy. Istnieje wiele polskich sojuszy, ja załapałem się akurat do najlepszego :) (Grajcie, a wam też się uda). Ja w ciągu jednego dnia zdobyłem 8lvl, dużo miedziaków, rozbudowałem już swoją stolicę. Możecie rozwijać swoje miasto, atakować inne miasta oraz zagarniać tereny. W tej grze możemy szybko nauczyć się gry wykonując questy. Częste eventy, arena oraz wieża sprawiają, że nigdy się nie znudzicie. Za wykonanie questów dostajemy nagrody. Za walkę na arenie oraz w wieży również. Dostajemy także nagrody za reputację - zarówno w postaci bonusów i bohaterów, jak i w postaci złóż naturalnych. Gra jest oczywiście darmowa i zajmuje około 12mb. Zapraszam ! (UWAGA!!-Gra uzależnia :D)

Na starcie wpiszcie ten kod : 5129800567

Co wam to da ? 5dodatkowych złotych monet na start, które bardzo trudno zdobyć.

Co mi to da ? To samo, czyli 5złotych monet.

Jeszcze raz zapraszam, mój nick to SDR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...