Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Poszukuje Hacka .

milion933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie poszukuje hacka ktorego odpalamy za pomoca Injector ( najlepiej Perxa).

Najlepiej ktory nie spamuje i nie jest Vip hackiem . Prosze o padanie linka do pobrania dzialajacego hacka + scan.

Z gory dziekuje jak bedzie dzialalo to dam +.

Nothing is impossible.

Opublikowano

O tym to wiem , ale po co daja hacki ktore spamuja przeciez pisalem w temacie ze nie chce takiego hacka .

Nothing is impossible.

Opublikowano

Jak mi zadziala to odpowiem narazie sie rejestruje jak zadziala to dam napewno lika czy + jedno i to samo.

No i co zarejestrowalem sie i wchodze na ta stronke co mi podales i to mi sie odpala przez WinRara , odpalam tego Redline.exe i jak mnie chuj trafi mam blad ze zgodnoscia.

Nothing is impossible.

Opublikowano

Kurwa nie wiem moze jestem jakis pojebany ze nie umiem hacka wlaczyc dajcie mi nie wiem jakis poradnik w stylu filmiku nie wiem ale prosze o pomoc .

Nothing is impossible.

Opublikowano

Jeśli chcesz nie spamującego to vip hack..

Po co mi VipHack i mam placic za 2 miesiace grania na hackach pewnie 10 zl w bloto wiec nie oplaca sie .

Moze ktos skorzystac ale ja napewno NIE.

Hack by R3d_L1n3 nie spamuje, tylko trzeba się zarejestrować na ich forum.

Tak wgl to mi nie dziala logowalem sie , sciagalem hacka z http://www.mpcforum.pl/files/file/48-combat-arms-hack-by-r3d-ln3/ i wlaczam WinRara i pisze ze jest Blad z pobieraniem czy cos w tym stylu prosze o pomoc .

Nothing is impossible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...