Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dawać pkt treningowe u snajper?

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9 Lvl = 8 pkt. ,

na jakiie mapy chcesz być kosa

nie napisałeś na jakich mapach ci dobrze sie gra

hei , jet raczej odpada daleko nie dolecisz

piłeczka 4

granaty ?

zbieraj punkty , wbijaj wyższe poziomy lub wydaj kase i kup punkty

żeby być kosa to wystarczy dobrze wyczuc gdzie opada pocisk na większych odległościach, a potem to już leci

jak sie wczujesz to trafisz nawet gościa co biegnie o.O:(:):D

Opublikowano

Ja najczesciej to gram an OMAN i chodze i zabijam. No i w APC jezdze. Nic wiecej. Nie latam ani nic. I nie wie mczy dawac w prawa strone czy w lewa pkt treningowe.

Opublikowano

suresmen mam takie pytanei do Ciebie bo widze ze masz 27lv t odłużej grasz. Kto jest lepszy medyk czy zwiadowca? :D

Zależy co chcesz.

Jeżeli masz kasę, żeby wysłać sms to zwiad (piszę o sms bo początkowa broń snipera to porażka).

Jak nie chcesz wydawać kasy i pomału czekać aż coś wylosujesz, czy na sponsorpayu ugrasz to graj medykiem.

Ogólnie medyk jest dobrą początkową klasą, sniper jest najcięższy do opanowania i dla tego go lubię :rolleyes:

Ja polecam snipera, kup sobie pakiet za 10k z l96 to będziesz kosa :P

NICK Majster_Maupa

kolejne punkty wykorzystam na Zwiad Satelitarny ; )

Majster zmień pkt z szybkiego chodzenia na bieganie, bo chodzenie nie jest przydatne.

I wywal to z pokazywaniem hp, bardziej Ci się przyda ten skill na lewo od chodzenia, wtedy lajtowo zobaczysz kto do cb strzela.

436951440626370320491.png

Opublikowano

ja wolę lewą stronę ze względu na mortara (nie raz uratował dupę). Prawa strona to tylko pomoc do skilla typu szybsze bieganie

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ej dobra broń m14 erb bo mam ja narazie na 30dni i czy warto kupic dla snajpa? a i co do drzewka trafnie zrobione.

...

Opublikowano

po co sks ponoc cięzki do ogarnięcia a m14 dobra dosc bo chwilowo nakuriwam nią i leca po 10/0(moje kd) :)

a do sks koszty to 3 sms a na m14 to 1 sms i warto do m14 celownik cerberus a do sks to lipa bo kolega do sks'u uzywal cerberusa

i nie3 mógl ogarnonc odrzutu celownika az chcial jeb*** klawiatura os ściane -.-

sorry za orto

plus ja w marcu zamawiam

...

Opublikowano

Do marca odblokujesz sks, a ma taki odrzut bo choyowa kolbę dał.

Poza tym nie możesz się sugerować kolegą.

Musisz sam tym trochę pograć, żeby mieć opinię.

SKS jest miliord razy lepszy od m141, ale co kto woli

436951440626370320491.png

Opublikowano

Sensor

Clemore

Moźdźeż

Szybkosć

Unikanie Clemore

Reszta jak chcesz ale polecam w helikopter ładować i inne takie jeśli zamierzasz grać na oman lub innej podobnej mapce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...