Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zarobki na bocie spadają do 0 - GE1

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze GE1, miesiąc temu jak kupiłem Kbot zarabiałem 3,5k uri /h (i to mi wystarczało), ostatnio zauważyłem (3 dzień bocenia) na godzine zbiera mi 2k uri, czasami zdarza się 1,5k. W cięgu tego czasu irek z 15% ma 20%. Latam na x4 golcem full LF3, full BO2, 4 iry bez formacji. Próbowałem także na 2 gali, ale jest podobnie (może troche lepiej z PD i powagą, kredkami , ale mi chodzi teraz tylko o uri).

PS. O 10:00 z teleportu na x2 wyleciało z 15 golców FE na bocie. Fajnie to wyglądoło jak 15 statków 1 skrzynke piratów zbiera.

Opublikowano

I jakiej oczekujesz odpowiedzi?

Ja bocąc swoje konto, serwer GE1 na którym nie gram xD wyciągam 2.5k - 3.1k uri na godzinę.

Opublikowano

jeśli chodzi ci o to że zbierasz za mało to nikt ci nie pomoże. Jest tam zbyt wiele botów i tak już zostanie

Opublikowano

A jaki serwer z polskich do bocenia polecacie? I milobylo by też żeby ceny na handlu były w normie. zastanawiam się nad pl3

Opublikowano

najlepiej jak chcesz na samych box to puść na x/8 , x/7, x/6 tam jest mniej botów ale i tak bardziej się opłaca alieny bić bo za boxy po kilku godzinach botowania nie leci już uridium .

Opublikowano

Pukacz:

1. Kbot

2. Zawsze bociłem alianki + paczuszki, lecz teraz przesiadłem się na niewidka i paczuszki i idzie lepiej jeśli chodzi o urkę.

Dodam jeszcze czzy przy full LF3 niepodkrecone lasery i rakietki po 100kr na x4 spowalaniają znacząco "bocenie na alianach"

PS. Raz kiedy stawiałem na irka gostek wygrał go 5 razy pod rząd i dalej stawiał, ja myśle sobie pewnie dał mało, więc stawiam 260kk i nagle wtopa WTF? Wygrywał je do 7 irka. Czyżby był jakiś bug na kredki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...