Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VK 3601(H)

Partyzant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem nie wiem jaką taktyke obrać na ten czołg. Co chronić, jaką amunicje i przede wszystkim- Dlaczego naprawa a amunicja jest droższa niż to co zbiorę z rundy. Jak grać żeby zarabiać, bo doś leci ostro, Tigera wybadam, a kasy będzie sporo brakować.

HELP!

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

jeden z najlepszych tierów VI, dobre działo, szybki, coś tam odbije, oczywiście nie jest to czołg 1 lini, raczej jako wsparcie, lecz przy dobrym skątowaniu i kv-1s zdejmie nam tylko gąske.

polecam krótka 8.8, ammo przeciw pancerne + 5 złotych pocisków. Nie wiem jak możesz wychodzić tym na -, ja potrafiłem tym 60k zarobic (-naprawy itp)

ale bitwy po 15-30 to normalna na tym czołgu, tylko musisz robić te 1.5k dmg, ale to jest 5-6 strzałow przy dmg 220, zależy od losowania.

Ogólnie, bardzo przyjemny VI tier, polecam!

Opublikowano

Ja tak samo jak kolega wyżej, gra mi się nim przyjemnie (dalej go mam, robię Tigera) 88' jest dość celna i ma niezły dmg i penetre (jak dla mnie :P mi to wystarczy).

Wychodzę nim zawsze przynajmniej +10 tys a raz udalo mi sie zarobic +63 tys (z naprawą itp)

Przede wszystkim tym czołgiem gra się jako wspomniane wsparcie czyli jedziesz za HT i je wspomagasz po prostu :)

Czołg odbija często od piątych tierów (u mnie przynajmniej) czasem odbijam kw-1s i inne szóstki, ale to trzeba umieć się ustawić w sam raz i uchronić słabe punkty :)

Pozdrawiam i pomyślnych łowów ;)

signature@500625643@eu@34@1@110110001001001110110100110110110110100001@01111010000@pl@0.png

Aż tak słabo? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...