Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zetony (pytanie)

kacpers542

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE,NIE,NIE i jeszcze raz NIE.

Temat był wiele razy wałkowany na tym forum jak i na forum LoLa. Masz 3 żetony na konto i NIGDY nie dostaniesz więcej, nawet na święta czy inne pierdoły.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

NIE,NIE,NIE i jeszcze raz NIE.

Temat był wiele razy wałkowany na tym forum jak i na forum LoLa. Masz 3 żetony na konto i NIGDY nie dostaniesz więcej, nawet na święta czy inne pierdoły.

Skad to mozesz wiedziec noobku, może będą , moze nie będzie ! . 50/50 A z resztą skąd my mamy to wiedziec . Teraz to tylko riot moze wiedzieć ...
Opublikowano

Skad to mozesz wiedziec noobku, może będą , moze nie będzie ! . 50/50 A z resztą skąd my mamy to wiedziec . Teraz to tylko riot moze wiedzieć ...

Jakbyś "noobku" czytał forum LoLa i pytał w supporcie to byś wiedział.

3 na konto i nigdy nie będzie więcej.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Kto chce się ze mną założyć, że na jakąś specjalną okazję dadzą żetony?

Na urodziny LOL'a, święta czy cokolwiek.

Kiedyś dadzą.

Ja chcę, nigdy nie będzie dodatkowych żetonów i to jest sprawdzone info :]

Opublikowano

@up nie możesz tego wiedzieć. Bo mogą planować to na jaką specjalną okazje i tb po prostu nie powiedzą. Jestem pewien że dostaniemy kiedyś jeszcze żetony.

Opublikowano

@up ogarniasz że Riot sam pisał że nie bd więcej żetonów na konto !?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...