Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy jeżeli mam dowody, że skradzione eq należy do mnie - mogę je odzyskac ?

DobrzeJest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to właściwy temat, jezeli nie to proszę o przeniesienie .

Sprawa jest taka, że zostałem 10min. temu okradziony z eq na serwerze Teoden.MT2

Mam ss zrobione podczas kradzierzy,gdy eq przerzucała osoba na inna postać,postać na której znajduje się to eq oraz postać główną tego gracza...

Sposób w jaki zostałem okradziony...niby głupi, a jednak wpadłem ....

Musisz wejść na strone teoden.... zalogowac się na konto, ponieważ masz dostać bana za godzinę musisz wejść się zalogować i odwołać, żeby go nie dostać ...

i mam pytanie czy jeżeli mam dowody, że to eq należy do mnie..., że zostałem okradziony itd..

Mogę coś z tym zrobić.? Po za forum metina? Bo suport nie działa ...

Opublikowano

Nie. Sam odpowiadasz za stracony ekwipunek i włamanie na konto. Twoje hasło powinieneś przechowywać w bezpiecznym miejscu i oczywiście nie rozdawać danych kolegom. Taka zasada jest na prawie każdym prywatnym serwerze oraz Metin2.pl, etc. ;-)

Opublikowano

Powinieneś zgłosić to na policje Jeśli twój inwentarz był trochę warty bo jest jako kradziesz czyjegoś czasu i nerwów poświęconych na zdobycie ich .

1359788419-U703653.jpg

Opublikowano

Nie odzyskasz, Administracja nigdy nie ponosi odpowiedzialności za stracone konta i itemy.

Opublikowano

Powinieneś zgłosić to na policje Jeśli twój inwentarz był trochę warty bo jest jako kradziesz czyjegoś czasu i nerwów poświęconych na zdobycie ich .

na policję o ekwipunek na prywatnym serwerze? którego wartość nie przekroczy na pewno 249zł?

Co do tematu to jeżeli masz te ss'y itd. to możesz porozmawiać z Sado lub Elementem gdyż są to osoby do pogadania i możliwe ,że znajdziecie jakiś Consensus lecz nie liczyłbym znowu na od razu oddanie ekwipunku bo to nie obowiązek administracji tak samo przy cofkach etc.

Opublikowano

na policję o ekwipunek na prywatnym serwerze? którego wartość nie przekroczy na pewno 249zł?

Co do tematu to jeżeli masz te ss'y itd. to możesz porozmawiać z Sado lub Elementem gdyż są to osoby do pogadania i możliwe ,że znajdziecie jakiś Consensus lecz nie liczyłbym znowu na od razu oddanie ekwipunku bo to nie obowiązek administracji tak samo przy cofkach etc.

to tez jest kradziez ten co okradl powinien poniesc konsekwencje karne :)

Zbieram +

packiecopy.png

Specjalista
Opublikowano

Możesz próbować skontaktować się z adminem wyjaśnić mu całą sytuację może bd na ts czy coś .

Ale wątpię że coś z tym zrobi, nawet na stronie głównej piszę że jest dużo podszywek po Gm i wgl :P

Musisz uważać bo Gm nigdy Ci takich rzeczy nie napiszę ani nie poprosi o hasło i login :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Administracja nie odpowiada za głupotę graczy, więc EQ nie odzyskasz. Jak już coś to bez filmiku / ssów bonów na pewno nie odzyskasz.

ktoś i coś

Opublikowano

Ja na PLu nie miałem Ssa a zostałem okradziony za pomocą TH , Na TS pogadałem z ludźmi o Tym co można zrobić w takiej sprawie większość przyznała racje Policji. Inwentarzu może nie odzyskasz ale Osoba za to odpowiadająca poniesie konsekwencje swojego czynu ; ) Enjoy

1359788419-U703653.jpg

Opublikowano

Chyba na każdym serwie lub na wiekszosci w grze/regulaminie serwa masz cos taka informacje/notatke lub cos takiego:

Przechowuj swoje hasło w bezpiecznym miejscu!

Btw. Kradzież na privie na policje?

jeszcze własciciel serwa bd miał przypałek o to (z tg co sie orietuje).

Policja nic ci nie zrobi z tym jedynie powiedza ze sie zajma itd a w efekcie nic nie zrobia.

Czekanie na odzyskanie przez policje jest takie jak na czekanie odbanowania konta ktore zostało zbanowane na zawsze.

To moje zdanie każdy ma swoje : )

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...