Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2 Sens gry?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem nowym posiadaczem doty i chciałbym się dowiedzieć jaki jest sens grania w nią czy wygrywając mecze odblokowujemy coś postacie, itemy itp.?? Czy tylko nabija na lvl ? Czy mozna tam co kupować za nie realne pieniądze?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Zadałem 3 pytania dostałem 5 odpowiedzi super ;D Proszę o bardziej zrozumiałą odpowiedź :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Legenda
Opublikowano

Witam! Jestem nowym posiadaczem doty i chciałbym się dowiedzieć jaki jest sens grania w nią czy wygrywając mecze odblokowujemy coś postacie, itemy itp.?? Czy tylko nabija na lvl ? Czy mozna tam co kupować za nie realne pieniądze?

Postaci się nie odblokowuje. To nie jest jakaś durna gra, że na mapie mogą być dwie takie same postaci. Wszyscy bohaterowi są dostępni od początku gry, a co jakiś czas są dodawani nowi. Itemy się dostaje, ale to nie są typu +1000dmg tylko przedmioty kosmetyczne, które możemy zdobyć aby przyodziać jednego z bohaterów. Co do lv on nic nie wnosi może tylko prestiż i upewnia innych graczy, że może nie jesteś jakimś tam zerem. Ostatnie pytanie to masło maślane, więc nie wiem co Ci dokładnie chodzi. Jeżeli chcesz kupować za pieniądze realne to możesz typu sety do bohaterów, klucze do skrzynek, bonusy do expa. Możesz też sprzedawać itemy: skrzynki itp, ale musisz mieć powiązane konto steam z kontem bankowym.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Czyli wygrywanie meczy nic oprócz wyższego lvl nam nie daje ?

Legenda
Opublikowano

Czyli wygrywanie meczy nic oprócz wyższego lvl nam nie daje ?

Tylko możliwość otrzymania jakiegoś itemu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

a co do kupowania przedmiotów za prawdziwą kase, to jest taka opcja ;) tzw. Rynek steam.

Ale tak jak było napisane, są to tylko zmiany kosmetyczne

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

1 gratisowo + 4.

Następnym razem pisz normalnie to i lepszą odpowiedź dostaniesz.

Trolling is a art.

Opublikowano

Postacia sa juz na poczatku wszystkie odblokowane wiec postacie mozesz wykreslic. Za wygrana rozgrywne otrzymujemy 'Expa' i losowa rzecz. Jak ogarniesz dote bardzo zajebiscie to mozesz na niej kase trzepac np. na turniejach :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Konkretną kasę mają może 3 lub 4 teamy z całego świata. Naprawdę myślisz, że on zaczynając grę teraz przebije ludzi, którzy grają w to ładnych parę lat?

ARTSy to jest chyba najgorszy wybór, jeśli ktoś gra dla kasy bo szansa na wybicie się dla przeciętnego gracza jest równa zero. Już lepiej picknąć jakiegoś mmorpg i mieć z tego te 100pln/miesiąc aniżeli nastawiać się na Internationale.

Trolling is a art.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

DOTA jest po prostu po to aby grać z przyjaciółmi w prawdziwym team play'u, co dostarcza naprawdę dużo przyjemności (nawet jeśli grasz takim Wispem [Kto wymyślił tą postać?]) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...