Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WRPSP

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , siemanko! ... Jak widzieliście ostatnimi czasy "Trwa migracja do nowego clienta" w WRPSP.. Dobra (jak już czyta to zarząd wrpsp to sie zastanówcie nad istnieniem tego bo wam gracze uciekają) ..

Najlepsze jest w tym wszystkim że nie wiem skąd pobrać clienta.. Taksamo jak inni obcokrajowcy Cytuję z innego forum (nie moge podać jakiego) Użytkownik Anna Lena z bodajże niemiec pisze tak:

Nie rozumiem! ktoś Weis jest serwer nieaktywny WRPSP dlaczego lub jeśli wróci? mogę zalogować się jako normalne, ale nie zawiera żadnych serwerów na liście. strona powie Ci nic oprócz tak czasów: serwera w trybie TEST BUT Możesz grać normalnie! - ? ALE JAK Jestem zdesperowany, bo "InfinityWar" można zapomnieć, że jest dokładnie tak, jak pay2win WarrockEU ... powoduje również serwer stale i nie można grać ... otworzyłem ten wątek do swoich doświadczeń i problemów w odniesieniu do posta WRPSP! Powodzenia Twój Anna-Lena

(Sorki za google tłumacz , no ale niemieckiego nei znam za dobrze..)

Na chłopski rozum widać że panienka ma problem wogóle z pobraniem clienta.. Co dopiero na forum sie dostać..

Jak to jeden Tester podczas gry którego pytałem o co chodzi z tą migracją to odpisał mi "Nie moge takich informacji udzielać"

Albo jak zapytałem kiedy nastąpi migracja , a on "Spytaj sie zarządu, ja nei moge udzielać informcacji na ten temat"

Co to kur*a jest ja sie pytam .. Kogo wy tempe barany bierzecie do Testowania ...

Co najlepsza nawet nie wiem jak sie skontaktować z wami (zarząd) Bo ani nie jest napisane na Tej "stronie" o ile można to nazwać stroną..

Wogóle paranoja.. Lubie ten serwer przesiaduje na nim często , no ale panowie zastanówcie sie .. Chociarz dodajcie tam przy tym obrazku link do clienta...

Bo ludzie sie nie połapią i pójdą na tego zrytego Infinitywar'a i będą ciąć do 100 lvl... (Na scryptach)....

Myśle że da wam to do myślenia .. Wszelki Hejt biore na klate.

Opublikowano

Jednego nie rozumiem po co piszesz to Tu (na mpc) jeżeli zagląda Tu tylko jeden GM'od nich, i to w dodatku rzadko...?? :s

No ale wracając do tematu

Jeżeli jest napisane że migrują

czyli coś przenoszą

Poza tym nie dziwię się że im to tak długo trwa

bo każdy ma też swoje życie a nie siedzenie 12h przed kompem...

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Ja mam w dupie nie biore sie za pisanie do nich bo i tak nic nie wskuram... B4rt4z wiem że te matoły nie siedzą przed kompem 12h ale skoro ich serwer jest najlepszy (jak dotychczas) to czego sie nie wezmą za robote tylko sie opierdalają... Ej jak było na wakacjach... Opierdolka na max'a .. Dobra rozumiem że przepisać cały kod gry itp schodzi ... No ale ile już to trwa.. Z dobre 2 miechy... Dojdzie do tego że do wakacji bedziemy czekać na migracje... Obiecali w lutym BG i UO .. Ciekawe czy dotrzymają obietnicy. Jestem strasznie ciekaw... Chamy jebane.

Opublikowano

To nie jest dział od skarg ani żadnych dyskusji - ani od oczerniania ludzi którzy pracują przy tym serwerze.

Jeżeli macie jakieś sugestie dotyczące WRPSP piszcie na :

www.wrpsp.eu

Oczywiście kiedy strona będzie działała.

Jest to w 100 % ich sprawa czy tracą graczy czy nie. Zamykam bo ten temat jest prowokacją do spamu i flame'u.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...