Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Battlefield 4 - Pierwsze Informacje !

iVECTIM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-839184-0-19899800-1359882305.png

Witam was graczy Battlefield

:) Pierwsze Informacje na temat Battlefield 4 otrzymaliśmy w ubiegłym roku, jednak co daje nam teraz Battlefield 4 od ekipy DICE . Plotki uciekły z Chińskiego oddziału EA, ale nie muszą być w pełni realne..

post-839184-0-48441200-1359882640.png

1.Battlefield 4 zostanie już wydany do sklepów na przełomie października i listopada.

2.W Limitowanej Edycji Medal Of Honor WarFighter można zakupić grę wraz z Pre Orderem Battlefield 4, co za tym idzie ? Strony typu Keye już sprzedają Battlefield 4 Key w wersji PreOrder..

3.Battlefield 4 wykorzysta FrostBite 2 w 70%, Battlefield 3 wykorzystywał go w 30%

4.Twórcy mają już działające DEMO które pokazali EA i jest o niebo lepsza grafika niż w Battlefield 3

5.Battlefield 4 wyjdzie na : PC,PS3,XBOX360 oraz te najnowsze konsole generacji typu PS4

6.Konsola kolejnej generacji pozwoli na zabawe na mapie do 64 osób

7.Wersja na aktualną generacje będzie działać w 30 FPS a w najnowszych 60FPS

8.Będą dostępne 3 frakcje : USA,ROSJA,CHINY

9.Możliwość grania żeńskimi oddziałami na polu walki ( coś dla fanek Batka ) Kobiety pojawią się też w singlu jako NPC-ty

10.Wróci system zarządzania oddziałałami znanych z poprzedniej części zapewnią one wsparcie komendą głosowym i ruchowym ( Kinect i PS3 Move )

11.Otrzymamy możliwość udotępniania rozgrywek i sieci prosto z gry

12.Lepsza synchronizacja z Battlelogiem oraz możliwość podłączenia się do battleloga za pomocą ipoda,tableta itp

13.Gra potrzebować będzie stałego łącza internetu a wszystkie dane będą przechowywane na serwerach EA

14.Fabuła będzie się opierać na potyczkach w aktualnych czasach z lekkim futuryzmem

post-839184-0-52641700-1359883072.png

Jeśli wymagania będą bardzo duże to PC-towcy muszą już zaoszczędzać na nowe podzespoły by ujrzeć czy naprawde BF4 będzie zużywał będzie 70% frostbite 2

:)

Jednak wydaje mi się że Battlefield 4 będzie miał jeszcze więcej graczy a myślę że w dniu premiery kupię takąwą limitke jak wyjdzie

:D Miejmy nadzieje na dodatki oraz lepszą ochronę przed cheaterami :)

A czy ty z tymi informacjami poczekasz na Battlefield 4 ? Bo ja tak!

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to pierwszy zwiastun pojawi się gdzieś za 3 miechy mam nadzieje że na next genach a konkretnie na ps4 będzie grafika taka jak na full na pc albo nawet lepsza bo ja już powoli zbieram na nowego playa :D

Opublikowano

Nie grałem w bf 3 ale zagram w czwóreczke. Na 3 mam za słabego kompa i nie mam konsoli ale na bf 4 kupie sobie ps 4 który wyjdzie prawdopodobnie 20 lutego ;x

Opublikowano

Nie grałem w bf 3 ale zagram w czwóreczke. Na 3 mam za słabego kompa i nie mam konsoli ale na bf 4 kupie sobie ps 4 który wyjdzie prawdopodobnie 20 lutego ;x

ps4 ma mieć zapowiedz 20 lutego a wyjdzie najszybciej na święta bożego narodzenia

Opublikowano

A ja miałem posłuch, że około października to dopiero będą beta testy.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Przecież 6 rdzeni i 3 ghz to wcale nie tak dużo fx 8120 kosztuje 500 zł a ma 8 x 3.2 ghz poza tym nie tylko ghz i rdzenie się liczą

Opublikowano

Przecież 6 rdzeni i 3 ghz to wcale nie tak dużo fx 8120 kosztuje 500 zł a ma 8 x 3.2 ghz poza tym nie tylko ghz i rdzenie się liczą

Mi się wydaje że wyjdzie jakaś nowa wersja Intela :D Ale nie będzie raczej na 6 rdzeni... pewnie troszke więcej ghz..

Opublikowano

Ja w tamtym roku dostałem beta key code na maila i jestem happy tylko nie napisali kiedy zacznie się beta -.-

Pewnie gra będzie ciągnęła z 8gb ramu + dość dużo procka + karta graficzna będzie musiała być fuuul

W każdym razie ci co mają jakieś shity będą musieli kupić pc za ok 3-4k żeby pograć w bf4

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Battlefield 4 = duże wymaganie sprzętowe u mnie na pewno nie pójdzie <_< , ale mimo to czekam z niecierpliwością :rolleyes: .

Opublikowano

Myślicie że się dużo zmieni :D ?

Wymagania na pewno będą wysokie :D a co do reszty to pewnie ea nas zaskoczy :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Mi pójdzie BF4 na 100% Może nawet uda się na wysokich nagrywać :) Mam dostęp do bety która będzie po wakacjach :)

Opinia:

Granie kobietami? Oby nie zepsuli gry gdy kobiety będą "azjatycko" wyglądać (big tits itp.) a jak wiemy jest Chińska frakcja.

Bardziej wykorzystany Silnik Frostbite <3 Jak będzie wykorzystany w 100% to wtedy zaczną pracować nad optymalizacją silnika albo nad Frostbite 3.0

Więcej graczy? średnia dla mnie informacja... puki nie "naprawią" tego że grając w 64 osoby jest kompletny chaos... to pewnie wejdę raz i wyjdę z takiego serwer'a... Za dużo tego :(

Liczę na większe możliwości modyfikacji broni oraz ubrania... bym mógł zamienić się w krzaka czy coś :P Mam nadzieję że feel'ing strzelania będzie z BF3 albo lepszy.... w MOHW i BC2 na prawdę mi się NIE podobał

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Gry są pierw robione pod konsole, a potem przerabiane na pc, a ps4 itd będą miały bardzo podobne procki do AMD FXów 8 rdzeni.

Coś wątpię w to, że AMD będą lepsze od inteli ale teraz gry będą stawiać na wielordzeniowość, a Intel tego nie ma (kij, że ma ale 2k za proca wydać to LEKKA przesada). Wyjdą teraz nowe haswelle, ale to i tak pewnie będą w iz du drogie i jedyna nadzieja jest taka, że poprzednie generacje na tę okazję stanieją.

Grafa, żeby było fullHD i ultra, to podejrzewam, że HD7970 i wyżej będą najlepsze (już nie piszę o platinum z Nvidi, bo 3k za kartę to też lekka przesada).

Mam nadzieję jeszcze, że nie wypieprzą z jakąś gigantyczną cenę za tego bf4.

436951440626370320491.png

Opublikowano

W wakacje nowy blaszak będzie, specjalnie dla BF3 :P ale na kolejne też sie znajdzie miejsce... kupie, nie tylko gdyż jestem fanem :D Głównie by pograć na multi kobitkami xD

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...