Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie działo do T40?

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc posiadam na Koncie Monster66666 T40. dopiero go kupiłem i pytanie jakie działo do niego? Działo od T82 to chyba była M1 czy To topowe Mniej celniejsze ale więcej penetracji i uszkodzeń. (Jak narazie kicha Jak narazie robię Gąski>Silnik>I działka> A potem Wolvek).

Opublikowano

Ja grałem z 76 mm M1918 ale mozesz spokojnie brać M1A1 z nią też grałem.Te dwie najlepsze i wszyscy z nimi grają nie słuchaj up. Nie będziesz mógł trafić z 10 m w tank.Pewnie nie grał nawet tym czołgiem zobaczył na dmg i chciał sobie posty nabić.

Opublikowano

Ja grałem z 76 mm M1918 ale mozesz spokojnie brać M1A1 z nią też grałem.Te dwie najlepsze i wszyscy z nimi grają nie słuchaj up. Nie będziesz mógł trafić z 10 m w tank.Pewnie nie grał nawet tym czołgiem zobaczył na dmg i chciał sobie posty nabić.

Nie grałem T40? Weź wyjdź ten czołg był moim ulubieńcem przez długi czas i wiem jakie działo jest najlepsze to, że nie umiesz grać z haubicami nie znaczy, że innym musisz odradzać.

Działo 105mm ma takie pierdolnięcie, że wszystkie 1,2 tiery i większość 3 no i niektóre 4 ma na strzała.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Bierz haubice. Większość czołgów idzie na hita. Szkoda, że w Wolverine nie ma takiego działa. Z dziesięciu metrów trafisz na pewno. Ja na mapie Kopalnie, na tej "wysepce" zawsze kampiłem tym czołgiem i jak się skupiło celownik na max'a to w 70% przypadków trafiałem i ładnie zdejmowałem HP przeciwnikom.

Opublikowano

Nie grałem T40? Weź wyjdź ten czołg był moim ulubieńcem przez długi czas i wiem jakie działo jest najlepsze to, że nie umiesz grać z haubicami nie znaczy, że innym musisz odradzać.

Działo 105mm ma takie pierdolnięcie, że wszystkie 1,2 tiery i większość 3 no i niektóre 4 ma na strzała.

Jak mówisz że 86 bitew to ulubieniec to zobacz na moje 256.

76 bardziej uniwersalna .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jak mówisz że 86 bitew to ulubieniec to zobacz na moje 256.

76 bardziej uniwersalna .

Nie każdy lubi napierdalać 10 razy w jeden czołg żeby padł niektórzy wolą jebnąć raz, a porządnie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie każdy lubi napierdalać 10 razy w jeden czołg żeby padł niektórzy wolą jebnąć raz, a porządnie.

Co ci mówi bardziej unwersalna ? bynajmnie nie ma nic o napierdalaniu.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Kwestia gustu, jak niszczyciel to ma kurwa niszczyć i lubię czołgi które mają takie "grube" działa. No zobacz którym ci się lepiej gra, moim zdaniem lepszy 105mm.

Rozjebałeś mnie... Flap to były moderator a w wocie kox. To działo niby ma małą penetrację, ale jeśli oglądałeś ostatnio (miesiąc temu może) film od WG o peneteracji to wiesz że to działo tak na prawdę nieźle penetruje wnętrza <3

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

xD, tutaj akurat się zgodzę z Flapem, chociaż ostatnio się trochę posprzeczaliśmy o AMXie50 100 i T32. 105mm zadaje obr nawet jak nie przebije. czołg może mieć 100mm pancerza a i tak mu 100-150 zadasz. M1A1 za to jest problem że tych 100mm możesz nie przebić. Poza tym 105mm zdejmuję większość IV tierów na strzała, wszystkie 3, porządnie uszkodzisz V, a niektóre to też na strzała zdejmujesz. Do tego bardzo szybko celuje.

Opublikowano
Jak ja uwielbiam, gdy ludzie patrza na penetrację haubic nie zważając na to, że strzelają odłamkowymi...

Brawo

Tak trudno mi się z F(l)apem zgodzić...

Gah

Ja grałem z M1A1 I też nie grało mi się źle

Bo w 105 przeraża trochę te 3850 expa na lepsze działo

shoob.png

Opublikowano

Wyjątkowo dla tego czołgu: HAUBICA. Po przejściu na M1A2 przeżywałem męczarnie znacznie gorsze od tych, które przeżyłem na trollu:)

Opublikowano

Dobrze więc kupiłem M1A1 i w większości Tierów 3/4/5 schodzą conajmniej na 5 strzałów jeżeli dobrzę przyceluję / Podpalę i inne. Temat może być do zamknięcia lub możecie się jeszcze tu wypowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...