Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]wybor telefonu

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktury lepszy?

• samsung galaxy s advance
    • samsung galaxy ace 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam sobie kupić nowy telefon ale stoję przed trudnym wyborem bo nie wiem czy samsung galaxy ace 2 lub samsung galaxy s advance? dla mnie trudny wybór .wydaje się tylko różnica procka i desingiem? a jak wy myślicie? który lepszy?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Advance ma lepszy, większy wyświetlacz i standardowo podkręcony procesor, może i detale, ale jak bierzesz przy przedłużaniu/zakładaniu umowy, to lepiej wziąć Advance, jeśli kupujesz na własną rękę na allegro, to Ace 2 - dużo taniej wychodzi za używki.

Opublikowano

używki to ja nie chce a telefony w sklepie sa advance po 780 a ace 2 po 770 wiec roznicy nie ma tylko chodzilo ktury lepszy

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Powiem ci tak.

Mam Samsunga Galaxy Ace 2 i nie narzekam, bo kupiłem go tanio. Był używany z 2 małymi ryskami za 600 zl.

S advance ma 2x 1ghz procesor, a Ace 2 2x 800mzh.

Po za tym S advance ma większy wyświetlacz o jakiś centymetr (o 0,2 cala, nie chce mi sie liczyc ile to jest)

Ma też Super Amoled. (dla wielu to jest +, ale moim zdaniem Amoled ma za wielkie nasycenie kolorów)

Minusem S advance jest to, że słuchawki podłączasz z dołu telefonu, to bardzo wkurwia.

Kupuj S Advance.

Aktualizacje jak dostaną to obydwa równo jbc

1361453243-U739101.png

Opublikowano

S, Ace 2 za słaby jak dla mnie :/

Na jakiej podstawie tak stwierdzasz ? Co w nim jest słabego ? Ace 2 to troszkę mniejszy Advance, bebechy ma te samy.

Poza tym po co S, skoro autor ma te 2 telefony do wyboru, którą gniotą S-kę ?

Zastanów się zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Na jakiej podstawie tak stwierdzasz ? Co w nim jest słabego ? Ace 2 to troszkę mniejszy Advance, bebechy ma te samy.

Poza tym po co S, skoro autor ma te 2 telefony do wyboru, którą gniotą S-kę ?

Zastanów się zanim coś napiszesz.

No chyba Ty.

"Bebechów" nie ma tych samych.

Wole S od Ace.

I to jest moje zdanie.

Pomyśl zanim coś zacytujesz.

Opublikowano

S

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

No chyba Ty.

"Bebechów" nie ma tych samych.

Wole S od Ace.

I to jest moje zdanie.

Pomyśl zanim coś zacytujesz.

Bebechy ma te same, Advance standaradowo ma jedynie podniesiony takty z 800mhz do 1ghz.

Myślałem, że chodzi Ci o starszy i9000, nie lepiej było napisać "Advance" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...