Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bóle ..

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wczoraj od 11 do 20 wnosiłem z rodziną do nowego domu ciotki meble szafy łóżka i inne z starego domu do bloku na 4 piętrze .. dzisiaj nie spałem całą noc ponieważ bolą mnie ręce tzn.. od dłoń do ramienia a najbardziej biceps .. możecie mi powiedzieć co zrobić bo nie wiem nie da się spać ani nic ..

Boli mnie także klatka piersiowa cisnie mnie trochę jakby mi .. serce przygniatała ..

Za mądre odpowiedzi Like odpowiedzi typu:zwal sobie itd proszę dla takich osób warna .. bo to nie są jaja ..

Opublikowano

Ja miałem podobnie z bicepsem, okazało się, że miałem naderwany mięsień - przeszło samo po 3-4 dniach ale chodziłem jak robot ze zgniętymi rękami i nie mogłem ich wyprostować. Poprostu się przepracowałeś. Możesz smarowac obolałe miejsca maściami rozgrzewającymi, a jeśli ból nie ustąpi/będzie się nasilał to idź w przyszłym tygodniu do lekarza.

Opublikowano

Jeśli na prawdę strasznie cie to boli, to idź od razu do lekarza. To chyba bardziej sprawdzony sposób, niż pytanie się o diagnozę na forum o grach^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Teraz lepiej kurwa nie miałem czym wymiotować to trochę krwią wymiotowałem .. ale te ręce masakra.. poczekam do jutra, a do roboty muszę się zwolnić na te 3-4dni .

Zav@

U mnie chodzi o to, ze nawet jak podniosę ręce do góry to tam mnie napierdala biceps i wgl cała ręka ..

Opublikowano

Zobaczymy ja poczekam 1-2dni jak tak dalej będzie to pójdę .

Like rozdałem dzięki za pomoc temat

~Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...