Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOTA2 DAFUQ

xKasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, dziś dopóki mam bana na 2tyg w LoLu zauważyłem że mam Dotę na steam, pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to że za przegraną dostaję więcej punktów niż za przegraną (czy tak jest zawsze?, wychodzi na to że lepiej przegrywać) oraz to że w każdym meczu jest jakiś afk. Zagrałem 14 gier i w każdej był MINIMUM 1 afk i teraz kilka pytań:

- jaki jest maksymalny poziom konta?

- jak często dropią itemy? Mi nie dropnął jeszcze żaden a w co 2 grze ktoś go dostaje.

- czy istnieją tutaj rankedy?

- mocny nuker na początek

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Ilość zdobytego jest zależna od czasu gry. Wygrani i przegrani dostają po tyle samo (lub jest to +/- 10 expa). Do tego możesz zwiększyć expa 'dopalaczem'.

Czemu są afki? Bo gracze EU to 75% rusków.

- jaki jest maksymalny poziom konta? - nie ma.

- jak często dropią itemy? Mi nie dropnął jeszcze żaden a w co 2 grze ktoś go dostaje. - są to może 3 itemy na jeden lvl.

- czy istnieją tutaj rankedy? - nie?

- mocny nuker na początek - ale po co Ci nuker, skoro tutaj tego nie ogarniesz? To nie jest tak jak w lolu, że będziesz miał z dupy 1000dmg ze skilla. No ale jak chcesz to Ogre Magi,Lion, Lina, Tinker. Za ostatniego się nie bierz.

he?

Opublikowano

Siemaneczko, dziś dopóki mam bana na 2tyg w LoLu zauważyłem że mam Dotę na steam, pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to że za przegraną dostaję więcej punktów niż za przegraną (czy tak jest zawsze?, wychodzi na to że lepiej przegrywać) oraz to że w każdym meczu jest jakiś afk. Zagrałem 14 gier i w każdej był MINIMUM 1 afk i teraz kilka pytań:

- jaki jest maksymalny poziom konta? Nie ma, maksymalnego poziomu konta

- jak często dropią itemy? Mi nie dropnął jeszcze żaden a w co 2 grze ktoś go dostaje. Ja do 2 lvla miałem 5 itemów.

- czy istnieją tutaj rankedy? Nie, nie ma rankedów

- mocny nuker na początek To nie jest LoL, że wejdziesz najlepszą postacią i wszystko rozwalisz, zagraj sobie Drow Rangerem, Huskarem, Viperem, Lichem ( trzy pierwsze to 1 hero click)

Niestety w docie jest bardzo dużo AFK'ów i trudno znaleźć jakiś dobry team, większość to Ruski i inne dzieci co psują grę.

Minus.png
Legenda
Opublikowano

- jaki jest maksymalny poziom konta? Nie ma czegoś takiego. Na dzień dzisiejszy rekordzista ma 215(lv profilowy)

- jak często dropią itemy? Mi nie dropnął jeszcze żaden a w co 2 grze ktoś go dostaje. Wszystko zależy od szczęścia. Pewne jest, że za wbicie poziomu dostajesz item oraz ze jeżeli masz karną kolejkę to ich nie dostaniesz

- czy istnieją tutaj rankedy? Nie

- mocny nuker na początek Wszystkie, które mają przy swoim avatarze odznakę nuker

Jeżeli nie chcesz grać z ruskim afkerem wbij na kanał polski w docie i napisz, że szukasz ludzi do gry!

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dużo afków to jest chyba w low priority. Ja grając teraz od low levela we 2 cały czas nie miałem żadnego na 43 gry. Ani w enemy teamie, ani w moim.

Jak chcesz grać Huskarem, Viperem lub Drow to zobacz na yt orbwalking, z tym, że dla doty2. W sumie to nie tylko nimi.

Trolling is a art.

Opublikowano

Ok, dzięki wszystkim za pomoc,

można zamknąć.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...