Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne paski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, dzisiaj sobie wrzuciłem film do testu jakości dźwięku itd. i mam czarne paski, jak się ich pozbyć próbowałem metod z yt i nic nie pomaga.

Opublikowano

Zapewne obrabiałeś w sony vegasie? Kliknij na film ppm -> properties i odznacz opcję "maintain aspect ratio" czy coś w tym stylu. Jeśli film masz podzielony na kilka części, na każdej musisz tak zrobić ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Na pewno nie przez monitor, bo również mam taką rozdzielczość i wszystko gra ;) W jakiej rozdzielczości zgrywasz? 1680x1050? Zmniejsz na 1280x720.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Właśnie nagrywam teraz na rozdzielczości 1280x720 mam taką ustawioną na BF3 i paski są nadal ale tylko u góry i na dole.

Opublikowano

Spróbuj zrobić reinstall Vegasa przy obróbce Ci się tak robi ?

Opublikowano

Nie tak mi nagrywa reinstall też wcześniej robiłem i nic, minecrafta nagrałem i ustawiłem sizerem rozmiar okna z minecraftem i nie ma pasków tylko problem jest z tym BF3, też może spróbuję coś zdziałać sizerem ;)

Macie jeszcze jakieś pomysły ??

Opublikowano

Bosh. Po co wy się za te filmy bierzecie ...

1. W renderingu ustawiasz sobie jakość 720p 29.97 fpsów (najlepiej .mp4, albo .wmv, tam masz gotowe ustawienia).

2. Na lini czasu odznaczasz to co podał w #2 poście.

he?

Opublikowano

Bosh. Po co wy się za te filmy bierzecie ...

1. W renderingu ustawiasz sobie jakość 720p 29.97 fpsów (najlepiej .mp4, albo .wmv, tam masz gotowe ustawienia).

2. Na lini czasu odznaczasz to co podał w #2 poście.

Bosh, a co ci do tego po co ? Mam ochotę to robię.

Te czynności które napisaliście to robiłem już wcześniej i nic. Najwyżej zostawię z dwoma paskami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...