Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagram dziś w lola?

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , mam taki sam problem jak niektórzy lol mi się nie włącza , tylko logo . Nie wiem co zrobić i mam pytanie czy wyjdzie jakiś patch dziś co umożliwi mi zagranie dziś? Kolega wczoraj ściągnął i mu dziala aż do teraz a mi nie wiem czemu . Zagram jeszcze dziś ?

?????

Opublikowano

Po pierwszym przeczytaniu zrozumiałem: "wtf?".

Żaden patch dzisiaj, czy tam kiedyś nie wyjdzie, zrób repair w launcherze, może pomoże.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

Nie zrozumiałeś, on nie może zrobić repairu ponieważ nie może dostać się do patcher'a jak mu się pokazuje tylko logo z gry i nic więcej.

11002241_4_11.png
Opublikowano

What the...?

Masz to po pobraniu update czy co?

Patch dopiero co wyszedł i przez najbliższy miesiąc lub kilka tygodni nie ma szans na update, zresztą jak miałbyś go pobrać jeżeli okno LoLa ci się nie uruchamia?

Napisz do supportu lub spróbuj reinstalacji, jak mamy Ci bardziej pomóc?

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Chodzi mu o to , że jak odpala Lola to widac tylko logo i stoi . Poczekaj trochę i ci się włączy bo też tak wczoraj miałem .

Opublikowano

Instaluj nowsze net framework i adobe air lub jave.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

d lub od razu wlacz user red karnel jakos tak.:P

Edit:wiem oc chodzi patcher ma nowe grafiki i zanim sie wlaczy musi je pobrac co chwile trwa.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Też to miałem. Wejdź w lola i masz tam "lol.laucher" i "lol.admin.laucher" coś tego typu nie wiem dokładnie. Odpalaj je oba ile wlezie i w końcu zaskoczy.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Oka spróbuje . Jeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa udało się po 5min się włączył . Jestem teraz na lepszym necie :) Dzieki za pomoc kazdy po + dostanie

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...