Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co chcecie zobaczyc w Bf4 :) ?

FastStriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zalozylem taki temat zebyscie tutaj pod nim wypisali te rzeczy ktore chcielibyscie zobaczyc w battlefield 4 :)

Dziekuje i pozdrawiam ;D

Opublikowano

Bitwy 256 vs 256 graczy :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

@UP

Będzie tak na konsolach nowej generacji ;)

@TOPIC

Chciałbym zobaczyć jeszcze lepszy system destrukcji budynków i moze jeszcze większą mapę niż Pustynia (chyba Bandar ale mogę się mylić, czyli najwieksza mapa w historii BF) ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

@UP

Będzie tak na konsolach nowej generacji ;)

@TOPIC

Chciałbym zobaczyć jeszcze lepszy system destrukcji budynków i moze jeszcze większą mapę niż Pustynia (chyba Bandar ale mogę się mylić, czyli najwieksza mapa w historii BF) ;)

Póki co jadę na starej generacji i nie zapowiada się, żebym miał fundusze na nową generację. Nawet jakby to i tak Ps3 będzie produkowane po wydaniu "ps4" więc chciałbym żeby na ps3 można było grać +24, niewykonalne ale chciałbym.

możliwość wyboru/zmiany drużyny

Zawsze jestem w niebieskich :P

Masz możliwość zmiany zespołu w BF3.

Opublikowano

- Więcej realności (tak jak np. Operation Flashpoint - moja ulubiona seria gier)

- Multiplayer na kilkaset osób

y526IOx.jpg

Opublikowano

- Więcej realności (tak jak np. Operation Flashpoint - moja ulubiona seria gier)

- Multiplayer na kilkaset osób

Bf to jedna z najrealniejszych gier fps...

Opublikowano

Widać, że w mało gier grałeś.

Zagraj w cs-a iw cross fire potem zagraj w bf i oceń która realniejsza pozdro

Opublikowano

Zagraj w cs-a iw cross fire potem zagraj w bf i oceń która realniejsza pozdro

Zagraj w operation flashpoint i w arme, potem zagraj w bf i oceń która realniejsza pozdro.

Doświadczony gracz z ciebie poza tym, by porównywać CS`a lub Cross fire`a do Battlefielda.

y526IOx.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lepsza fabuła, najlepiej połączenie luźnej fabuły z bc 2 z tym yyy wstawkami z bf 3 (to jak trzeba było wybrać odpowiednie klawisze np. przy rozbrajaniu bomby)

461151420292002410470.png
Opublikowano

Małe wymagania i oczywiście ogromne mapy z duża ilością graczy np 100 vs 100 styknie :)

Oba nie idą w parze jeśli chodzi o BF'a :D

Ja tam mam dobrego kompa więc się nie martwię... zależy mi na tym aby Feeling strzelania był z BF3... a nie jak z naprzykład MOHW :D Ten z BC2 też źle wspominam... 64 slotowe serwery to dla mnie już za dużo... ale dobra.... Freecam by się przydał oraz troszkę wsparcia dla modów poprawiających grafikę

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...