Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja WarZ - Jest szansa abyś został odbanowany !

XCoP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chciałbym wam zaprezentować petycję WarZ dzięki której osoby które zostały zbanowane za Hacki/Glitche ewentualnie bez podstaw zbanowane mają szanse na odbanowanie czyli taki zwrot pieniędzy w postaci przywrócenia konta.

http://www.change.org/petitions/hammerpoint-interactive-full-refund-of-retail-price-of-warz-for-everyone#share

Pozostało (Przynajmniej u mnie w tej godzinie) 480 ludzi aby ta petycja się udała. Gościu który cziował został zbanowany i po tej petycji go odbanowano. Po prawej stronie musicie wypełnić taki jakby register coś w tym stylu. Myślę że to zaprzestanie tematom typu ,,Banik" , ,,Ban Permamentny" ,, Dostałem bana za nic" zapraszam gorąco liczę na to że zostaniemy odbanowani :rolleyes:

(Prosiłbym o przypięcie jeżeli można)

Opublikowano

czy to coś zmieni ??? to tak jak by ktoś do Battlefield 3 zrobił ankietę ,że cheatował i nie chce bana ;/

Jak dal mnie nawet te 5 tyś. podpisów nic nie zmieni. A jeżeli nawet to jaki sens odbanowywać cheaterów bo nie wiem.

sygnafranc.png

Opublikowano

czy to coś zmieni ??? to tak jak by ktoś do Battlefield 3 zrobił ankietę ,że cheatował i nie chce bana ;/

Jak dal mnie nawet te 5 tyś. podpisów nic nie zmieni. A jeżeli nawet to jaki sens odbanowywać cheaterów bo nie wiem.

Tu chodzi o to,że zapłaciłeś za grę która jest w fazie testowanie i dostałeś bana za głupotę developerów.

Opublikowano

@Up

Za głupotę Developerów? Chyba za swoją głupotę używając cheatów ;)

@Top

Dla mnie to bezsensu, przywracanie kont cheaterom.. Cheatowali to niech mają bana i koniec ;)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

ale kurwa, jak mozna glitchowac to niech cos z tym zrobia a nie ze przez 4 msc mozna na budynki wchodzic wiedza o tym a nic nie robia z tym...wiec to tylko i wylacznie ich wina..

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Są osoby które dostały bana bez powodu jak ja. -.- Gram z kumplami z klanu tylko w weekendy. W piątek próbuje się zalogować, a tu ban. To samo mój znajomy co grał może ze 2 dni... I żeby nie było, klucz kupiłem na oficjalnej stonie przez paypala... Zapłaciłem i bez powodu mi to zabrano. Teraz widocznie bede musial kupic nowy i pewnie na tym im zalezy dlatego tak banują. :/ A na odpowiedź z supportu pewnie będę z 2 tygodnie czekał o ile w ogóle otrzymam odpowiedź. Dzięki za tą petycję; podpisałem się.

Opublikowano

@Up

Czy tak trudno pojąć że banów nie ma za nic?!

Zapewne większość z Was myśli - Report = Ban... Niee oni muszą to sprawdzić.

Banów nie ma za darmo. Więc nie wciskaj kitu że za nic.. Może za Glitch?

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

zreportujesz i chuj, naprawia, i co bedziesz miec z tego? trzeba byc frajerem, naprawde taka cipa, zeby reportowac kogos, bo sobie cos zbuguje, ok, jak ma rage czita, ale kurwa za byle co? FRAJERNIA Z WAS

4ieVbpu.png
Opublikowano

Drogi GoblinieMoordu,

Życzę Ci pomyślnych łowów w krainie jednorożców!

Jesteś typowym polakiem. Zrobiłeś coś złego? = Na stos z nim! Znam swój błąd, spoko rozumiem dostałem bana za cheatowanie. Ale!

No właśnie! Zawsze jest, ale. Czy sądzisz, że wpis w umowie z użytkownikiem o możliwości zablokowanie konta w każdej chwili nawet bez powodu jest uczciwy?

Czy oszukiwanie Steamu jest uczciwe? Czy mikropłatności (ah co za piękny wynalazek) są uczciwe (mówię o cenach za przedmioty typu NVG zmienione nagle na GC lub cena puszki zupy), gdy wydaliśmy na grę pieniądze?

Moje nastawienie jest takie, że skoro dostałem raz perm bana za grę którą kupiłem i DOSTAŁBYM MOŻLIWOŚĆ UNBANA to raczej znów bym nie cheatował. Brak ostrzeżeń też denerwuje.

Skoro developerzy z Hammerpointu nie są uczciwi wobec graczy to jak gracze, mają być uczciwi wobec niego? Problemem jest tylko, że oni mają magiczną opcję BAN heh.

Myślę, że dałem ci trochę informacji do rozważań. Może to sprawi, że nie będziesz taki samolubny. Pozdrawiam

Co do petycji, jest całkowicie za! Każda nawet najmniejsza szansa, że odzyskam konto pobudza we mnie chęć walki o nie :)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Możesz wierzyć bądź nie, ale nic nie używałem. Glitch'ów też. Czekam na odpowiedź z supportu, podczas ostatnich rozgrywek robiłem nawet screeny, bo się wystraszyłem tych bezpodstawnych banów, o których ludzie pisali (chociaż troszkę w to wątpiłem). Ale teraz przekonałem się, że to jednak prawda. Skoro bezpodstawnie zabierają mi możliwość korzystania z usługi za którą zapłaciłem to ich przedstawią dowody przeciwko mnie, co takiego zrobiłem, bo jestem bardzo ciekawy. Screeny oczywiście im wysłałem.

Opublikowano

@2UP

Nie jestem samolubny, i nie dałeś mi do myślenia ;)

Ja tylko napisałem że skoro używali cheatów to niech mają bana..

Wiem że to forum głównie pod cheaty, no ale do takiej gry...?

I posłuchaj tutaj siebie.. czy ja jestem samolubny?! ;)

@Up

Jeśli rzeczywiście nie cheatowałeś ani nie glitchowałeś, to cierpliwie czekaj.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Ja wam powiem tyle z jakies 30% lub nawet 40% graczy ktorzy dostali bana to ban byl albo za nic(zwykle szczescie powiedzmy dobre statystyki parwie bez zgonow juz banuja, ten ich fairfight jest dobry ,ale jesli ktos gra normalnie z kumplami powiedzmy nawet z 1 , zabija a nie ginie ma za dobre statystyki mozna dostac perma... Ten fairfight z 1 strony jest dobry a z 2 chujowy dlatego ze kazdy moze zostac uznany za cheatera) rowniez mozna dostac bana za bugowanie,glichowanie i to jest mega glupie poniewaz jak moga nas ogladac dzieki temu systemowi fairfight to powinni te bugi usuwac a nie banowac za to :O. To jest czysta glupota a nie anticheat ja chce juz dayz i koniec :x

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma szansy żeby was odbanowali . Za nic na pewno nie banują musieliście używać jakis cheatów,bugów itd.. A jeśli ktoś został "Zbanowany za nic" to niech się zgłosi a na pewno go odbanują skoro nic nie używał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...