Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa >.>

ExClusiVe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu.... kiedy Wy się nauczycie, że dział Poradniki nie jest od pisania tematów z problemami ?... takie rzeczy piszemy w głównym dziale FanArt.

@

Plik >> zapisz jako >> na dole wybierasz format z listy *png ... nie masz czegoś takiego ? o.O

Jaki program masz zainstalowany i jaki posiadasz system?

1363095337-U286162.png

Opublikowano

XP SP3

Mam ps cs 3...

Nie moge zapisać bo nie mam zapisz jako png/jpg/bmp/jpeg ... moge tylko w formacie psd....

Nie moge nic otworzyć, bo pisze że "program nie obsługuje tego typu plików"

Opublikowano

pobierz najnowszą wersję programu cs6 (trial) bo przypuszczam, że masz pirata i jakiś lipny crack.

Nie warto siedzieć na starych wersjach programu skoro są nowsze :)

Wredna -.- ....

Dobra ta wymądrzała pani na dole ma rację, czemu ja o tym na początku nie pomyślałem ? o.O

...

O północy źle się myśli...

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Zmień rozdzielczość na 72 px//cal bo możliwe, że to uniemożliwia Ci kompresje.

Jeśli nawet i to nie pomoże, to zobacz, czy masz możliwość zapisania w rozszerzeniu PNG poprzez PLIK-> Zapisz dla urządzeń i internetu.

A jeżeli i to nie pomoże, to proponuję ściągnąć cs6. Cs2 i Cs3 z tego co słyszałam miały właśnie jakieś problemy z tym rozszerzeniem.

Opublikowano

Ok, ostatnia deska ratunku....

Sprawdź czy masz w folderze Program Files\Adobe\Photoshop CS3\Plug-Ins\Adobe Photoshop Only\File Formats\ czy masz plik "Png.8bi".

Jeżeli i to nie pomoże, to niestety pozostaje reinstall i najlepiej modyfikacja do najnowszej wersji cs6. Tak jak wspomniałam wcześniej- CS3 i CS4 miały duże problemy z tym rozszerzeniem.

Edit: A i jeszcze jedno:

Pracujesz na 32, czy 64 bitowej wersji Photoshopa? Na 32 może Ci nie działać. Zarówno png, jak i czasami gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...