Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Limit internet lol + ts

Genway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ile godzin ugram przy internecie 1GB? Mając włączonego TS + Lol i np. przegladarka?

I ile musze wykupic GB zeby grac miesiecznie 6-7 godzin dziennie?

Opublikowano

Z tego co wiem od znajomego i z tego co mówili ludzie, to jedna gra od ok.8-20mb. Przeglądanie stron- zależy jakich. Nie damy rady określić ile godzin ugrasz ;f

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

powiem ci z doświadczenia. przy graniu i przeglądaniu forum, kwejka, i innych stronek 1gb zejdzie ci w tydzień

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja mam 16 :D Grałem kiedyś w lola to miech praktycznie utrzymywałem ;)

Przy 1 GB wytrzymiesz koło 1 dnia, z tsem też jakoś tak ;)

Dokupić musisz tak około z 5GB :D A ugrasz na luzie z cały tydzień i więcej ^^

Opublikowano

Jednym słowem jeśli chcesz ostro pogrywać to nie na mobilnym internecie. To wiadomo nie od dziś.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Internet mobilny? :D:D jakoś nie wyobrażam sobie gry na tym.

Kolega miał 4 GB to nagrał się 2 dni.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...