Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] WH Xbox360.

bartek201087

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie przezucilem sie z kompa na konsole i stad moje pytanie sa jakies czity dostepne na konsole x360 na youtubie widzalem nie wiem czy to wymaga przerobienia konsoli i wogole z czym to sie je. Nie jest zle grac na konsoli myslalem ze bedzie gorzej... x360 mam przerobionego gierki z netu sciagane... . Wiec tak jak w temacie chodzi mi zeby troszke levla nabic dzieki za odp. pozdrawiam bartek201087 ps jezeli sa jakies strony z czitami tylko do x360 prosze podac :)

Opublikowano

Znaczy myślę że rzędu +/- 60$ , pytałem teoretycznie bo darmowych nie ma , a płatne bardzo ciężko znaleźć , ale będę szukał , jak coś znajdę napiszę.

Opublikowano

Na XboX i PS3 brak czitów. Nie rób sobie nadziei :) . Nawet płatnych nie znajdziesz :(

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie jak nie wiecie to po prostu nie pisać głupot. Są hacki na PS3,XBOX360 tylko że płatnę nie raz już dołączyłem do EXP Lobby na PS3 gdzie dostawało się 90milionów exp'a za zabicie siebie.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Takich hacków nie ma i nie będzie. Koderzy mają utrudnione zadanie ponieważ muszą pisać w programie przeznaczonym na konsolę. To coś jak naprzykład C++ na PC.

@up

Przestań nabijać posty bez sensu tylko pokazujesz swój prawdziwy poziom inteligencji.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Graj normalnie a nie na cheatach! ....

Pomyliłeś forum , 5%

assasinu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...