Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam przyjaciół do wspólnej gry

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma tematu szukam ziomków do wspólnej gry, a chyba był więc napisze tutaj:

1359834029-U613489.png

Chcę mieć z kim pograć na wrpsp mam chyba 32 lvl (nie pamiętam xD)

k/d 0.9

mogę grać 2h dziennie

mój nick: xtiger64, albo xtiger54 nie pamiętam

xD

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Kojarze cię ;) to ty jesteś tym kolesiem, który zawsze mnie zabijał scorpionami :P

Co powiesz na współną gre jutro o 13:00

@down ok jutro prawdopodobnie ci gg podam, nie będę już tu pisał nowych postów w tej sprawie, bo będą się czepiać, że nie korzystamy z prywatnej wiadomości xD

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Można się do was wprosić? Ja dopiero zaczynam grac na WRPSP . :)

Można się do was wprosić? Ja dopiero zaczynam grac na WRPSP . :)

Opublikowano

Zaczynasz grać na wrpsp, ale grałeś w wr global tak? Sorry, ale nie chce grać z osobom słabą i której wszystko będę musial tłumaczyć co i jak

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Też mogę pograć z Wami, przerwa ze dwa lata od WR była, teraz zaczynam od zera, ale pewnych rzeczy się nie zapomina.

Opublikowano

Wymagania:

• minimum 15 lvl na wrpsp
  • minimum 14 lat
  • GG/Skype
  • ratio: 0.9 lub wieksze

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Pisz na gg: 12441987 Mogę zagrać :]

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie ma tematu szukam ziomków do wspólnej gry, a chyba był więc napisze tutaj:

1359834029-U613489.png

Chcę mieć z kim pograć na wrpsp mam chyba 32 lvl (nie pamiętam xD)

k/d 0.9

mogę grać 2h dziennie

mój nick: xtiger64, albo xtiger54 nie pamiętam

xD

No to Bracki szukaj szukaj xD ale raczej nikogo nie znajdziesz jesteś ofiarą losu

Opublikowano

@up a to ciekawe, bo już dwóch ziomków znalazłem, a chętnych jest jeszcze więcej bracie

Ciekawe ciekawe ze uznajesz tych dwóch ziomków za przyjaciół jak oni są twoimi multi kontami

Opublikowano

Bo akurat byłby sens w tym, aby korzystać z 3 kont, walić posty i mieć różne toższamości i, żebym na jednym koncie założyl temat z prośbą o zagranie i bym napisał sam do siebie tak? Zeby grać z Adamem 1 i Adamem2, bo oni najbardziej kur** mnie rozumieją.

Może ty tak robisz

@down równie dobrze mógłbyś tego nie komentować nie pisząc posta i się nie trudzić (facepalm)

@down gdybym był moderatorem dałbym ci jakiegoś małego banika

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Bo akurat byłby sens w tym, aby korzystać z 3 kont, walić posty i mieć różne toższamości i, żebym na jednym koncie założyl temat z prośbą o zagranie i bym napisał sam do siebie tak? Zeby grać z Adamem 1 i Adamem2, bo oni najbardziej kur** mnie rozumieją.

Może ty tak robisz

Nie skomentuje tego

....... A jednak skomentuje

Nie masz kolegów ani przyjaciół jesteś zwykłym śmieciem gnębią cie w szkole wiem to bo jestem twoim bratem

Opublikowano

Haha, zezo ale dojebales : ) Az smuutne bo to pewnie twoje zycie tak wyglada, dlatego tak cisniesz pajacu :((

Jak pobiore psp to dam znac to pogramy ;)

Opublikowano

Golden grałem kiedyś z tobą ale nie pamiętam starego hasła , jeszcze czasy wakacji :> Teraz mam 34 lvl i ratio 1.3 pisz gg 33258766 :> ferie mam już od tego tygodnia (chociarz sie zaczynają za tydzień) więc możemy pocisnąć italiano jak będzie serwer online , pisz :>

Opublikowano

to dotyczy również globalu czy tylko prywatnego serwera ? bo ja bym pograł z wami ale na globalu ...

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Na globalu mozna powiedziec ze jestem smieciem. Nie mam nawet 1k dinarow i zadnych broni, a nie chce mi sie robic nowego konta.

TYLKO NA WRPSP

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Golden literówki nie czynią mnie gnojkiem... Jak chcesz to możemy na ts3 pogadać albo na skype to sie przekonasz :> pamiętam cie xtiger , ale swojego nicku nie pamiętam to był chyba dem6n6l6gia.. nie pamiętam dokładnie.

Opublikowano

A tak kojarze Cię.

Możemy pograć, ale nie wiem czy dzisiaj.

Proszę już nie spamujmy, bo boje się, że zamkną temat, bo robimy tu sobie małe GG

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...