Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Grayst odnowa wystartuje?

TheDracoMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ,że ciężko z Graystem te włamania itd. Jednak miałem ten 100+ lv i trochę szkoda czy jeszcze będzie możliwość oddania postaci?

dmrGmcx.jpg

Opublikowano

Grayst startuję od nowa, prawdopodobnie w Piątek, nazwa serwera: Almantia.pl (bodajże Almantia, jakoś tak ;d) z prawowitym właścicielem Graysta, czyli Lourtem, który poświęcił duuuuuużo czasu na priva i został oszukany przez sponsora...

Niestety, postaci nie odzyskasz na żadnym privie :huh:

Opublikowano

To która z tych nazw jest prawdziwa ;p

Grayst aka Almantia, czyli tam, gdzie jest/będzie Lourt :P

Opublikowano

Grayst startuję od nowa, prawdopodobnie w Piątek, nazwa serwera: Almantia.pl (bodajże Almantia, jakoś tak ;d) z prawowitym właścicielem Graysta, czyli Lourtem, który poświęcił duuuuuużo czasu na priva i został oszukany przez sponsora...

Niestety, postaci nie odzyskasz na żadnym privie :huh:

Wiesz ile on juz serwerow probowal postawic? Tilian,Turisas,Paradise i kilka innych serwerow ..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Wiesz ile on juz serwerow probowal postawic? Tilian,Turisas,Paradise i kilka innych serwerow ..

Ja znam tylko Paradise i Grayst :P

Opublikowano

Grayst startuje już niedługo i jego założycielem jak pisał wcześniej w temacie będzie Burn bo nie skończył do końca go robić.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

i reinor oczywiście :) Polecam Revolution... Z kolei serwery Lourta w pi*du i jeszce troche! Serwery na góra miesiąc (chociaz grayst postal 4 dni łącznie :D) kasa do kieszieni i bajoo :D

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...