Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki dobry jungle ?

szymono1256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam amumu, idealnie nim carrować gry, świetna postać do tf'ów, lecz na rankedach czesto banowany (ba imo. insta ban) .

Poza tym to maoaki, warwick(choć tutaj warto by zastanowić się czy team nie ma dużego cc), jak grasz na normalach jeszcze to nie powinno mieć to znaczenia :) .

Lee sin- miazga jak ogarniesz tą postać, ale wymaga trochę wkładu pracy .

Opublikowano

Jungler jako na poczatek polecam ci olafa albo ww poniewaz maja latwa jungle bez runek i masterkow powinnes dac rade

Jak obczaisz o co chodzi juz w jungli polecam amumu lee sina rengara sporo tego wiec wymienilem tylko tych

Opublikowano

Z najszybszych i najtańszych to Udyr i Mundo, lecz szybkość przypłacają słabymi gankami, lecz mają dobrą counter-jungle.

Sam mam Amumu i mogę ci go polecić na początek, jest on wystarczająco zbalansowany przez co nie ma aż tak szybkiej jungli jak w/w champy, lecz ma dobre ganki i jest ogólnie mocnym pickiem.

Opublikowano

Jeśli chcesz dopiero zacząć junglowanie to wystarczy Ci nawet najtańsza postać,polecam Jaxa:

+szybka jungla

+mocne ganki

+jedna z silniejszych postaci w late

+wystarczy wriggle jako sustain

Opublikowano

Do nauki Jungle, napewno fiddlestick, robi jungle na full hp, jednak jego ganki nie sa najlepsze, sprawdz Udyra po wejscu Thresha jest za 1350 IP, a z R jungle nim to prosta sprawa ... Ja osobiście Jungle gram Vi, nie sadze zeby wymagala jakiegos specjalnego ogarniecia, jednak na gankach, MUSISZ trafiac Q, i 100% skutecznosci w gankach :P

Opublikowano

warwick też robi jungle na prawie full hp.

świetna counter jungla (wykrywa low HP)

ult świetny do gankow

skille wykradające hp

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...