Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do pisania stron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki polecacie program do pisania stron www darmowy

aktualnie używam Ager Web edytor ale może jest coś lepszego tzn: coś co ma więcej możliwości w HTML'u siedzę ponad rok ale nie chce zasuwać na zwykłym notatniku bo przecież będę stronkę robił miesiąc

Cześć...

Opublikowano

Witam jaki polecacie program do pisania stron www darmowy

aktualnie używam Ager Web edytor ale może jest coś lepszego tzn: coś co ma więcej możliwości w HTML'u siedzę ponad rok ale nie chce zasuwać na zwykłym notatniku bo przecież będę stronkę robił miesiąc

Polecam notepada ( http://notepad-plus-plus.org/ )

Opublikowano

Ja tak samo jak kolega wyżej polecam notepad++ i jeszcze dodatkowo możesz zaopatrzyć się w firefoxa który ma bardzo dużo pomocnych narzędzi dla webmasterów takich jak edytor stylów czy firebug.

2mmtzeu.jpg

Opublikowano

Nie wiem dlaczego chcesz używać jakiegoś programu do tworzenia stron WWW, ale myślę, że to jest trochę głupie.

Html nauczysz się w pół godziny, CSS- 1,5h i już możesz pisać własne strony. To nie jest na prawdę trudne, a w programie założę się, że tej ,,Swojej" wymarzonej strony nie zrobisz. Przenoszę temat ze względu na to, iż szukasz jakiegoś programu, a to dział od tworzenia stron WWW.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego chcesz używać jakiegoś programu do tworzenia stron WWW, ale myślę, że to jest trochę głupie.

Html nauczysz się w pół godziny, CSS- 1,5h i już możesz pisać własne strony. To nie jest na prawdę trudne, a w programie założę się, że tej ,,Swojej" wymarzonej strony nie zrobisz. Przenoszę temat ze względu na to, iż szukasz jakiegoś programu, a to dział od tworzenia stron WWW.

Chodzi o edytor...

Opublikowano

@Up dokładnie nie chce programu typu microfost publisher gdzie wybierasz szablon edytujesz go i masz stronę tylko jakiś dobry program do pisania np: żeby nie było tak jak w zwykłym notatniku że wszystko wygląda tak samo i po napisaniu Strony Głównej wszystko mi się zleje i niczego nie będę mógł znaleźć

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...