Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwój cofania umiejętności Metin2.pl

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcialem sie zapytac czy jak na pl kupie zwoj cofania umiejetnosci i zresetuje nim skilla to jest 100% na wejscie go na m1 ?

Za pomoc daje lajka :)

PROSZE O UDZIELANIE SIE OSOB KTORE SIE ZNAJA !!!

Opublikowano

Tak jest 100%.

"Tak. Są trzy wyjścia w tej sytuacji:

1. Jeśli masz 30 poziom lub mniejszy możesz udać się do Starszej Pani i wybrać "Przywracanie punktów umiejętności'' i za drobną opłatą odzyskujesz wszystkie punkty umiejętności, a także możesz wybrać inną drogę rozwoju postaci np. z Wojownika Mentalnego możesz stać się Wojownikiem Arahan.

2. Możesz kupić księgę o nazwie "Opaska zapomnienia'', która cofa 1 punkt umiejętności z tej samej zdolności, dla której jest przypisana opaska. Nie cofa ona jednak umiejętności, która już weszła na M.

3. Możesz użyć też "Zwoju cofania umiejętności" z Item Shopu za 49 Smoczych Monet, który cofa wybrany czar, lecz jeśli chcemy cofnąć umiejętność, którą mamy już na M, niezależnie na którym punkcie weszła na M i tak dostaniemy tylko 17 punktów. Dodatkowo używając owego Zwoju mamy 100% pewność, że umiejętność wejdzie przy 17 punktach."

Źródło: http://board.metin2....oĹciach-m-g-p/

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Siemka, chcialem sie zapytac czy jak na pl kupie zwoj cofania umiejetnosci i zresetuje nim skilla to jest 100% na wejscie go na m1 ?

Za pomoc daje lajka :)

PROSZE O UDZIELANIE SIE OSOB KTORE SIE ZNAJA !!!

Tak, ale pamiętaj że zwój zwróci Ci tylko 17pkt nie zależnie czy był wszedł na tych 17 czy na 20.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak jest 100%.

"Tak. Są trzy wyjścia w tej sytuacji:

1. Jeśli masz 30 poziom lub mniejszy możesz udać się do Starszej Pani i wybrać "Przywracanie punktów umiejętności'' i za drobną opłatą odzyskujesz wszystkie punkty umiejętności, a także możesz wybrać inną drogę rozwoju postaci np. z Wojownika Mentalnego możesz stać się Wojownikiem Arahan.

2. Możesz kupić księgę o nazwie "Opaska zapomnienia'', która cofa 1 punkt umiejętności z tej samej zdolności, dla której jest przypisana opaska. Nie cofa ona jednak umiejętności, która już weszła na M.

3. Możesz użyć też "Zwoju cofania umiejętności" z Item Shopu za 49 Smoczych Monet, który cofa wybrany czar, lecz jeśli chcemy cofnąć umiejętność, którą mamy już na M, niezależnie na którym punkcie weszła na M i tak dostaniemy tylko 17 punktów. Dodatkowo używając owego Zwoju mamy 100% pewność, że umiejętność wejdzie przy 17 punktach."

Źródło: http://board.metin2....55;ciach-m-g-p/

nie ma sensu dalej się wypowiadać.

Tutaj kolega wszystko pięknie wytłumaczył.

W razie jakiegokolwiek pytania proszę kierowac się do mnie na pw.

Chociaż więcej możliwych sposobów na cofnięcie umiejętności nie ma :>

Opublikowano

Tak, ale pamiętaj że zwój zwróci Ci tylko 17pkt nie zależnie czy był wszedł na tych 17 czy na 20.

To wiem, poprostu juz mi 11 razy OZ nie weszlo i mi sie nie oplaca juz oz-tek czytac tylko sobie kupie z is to i bedzie gitara ;D

@Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...