Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fishbot

TURBOBJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie jak lowic zeby nie dostac bana. w ciagu 2 dni dostalem 2 bany za fishbota przed chwila gralem na chacku wchodze zeby zobaczyc czy cos ciekawego zlowilem a kolo mnie GM stoi. Po 5 min pisze twoje konto zostalo zablokowane na stale macie jakies sposoby na to??

Opublikowano

Mało zaludnione miejsca. Siedzieć zawsze przy monitorze gdy fishbot wykonuje robote i po prostu rozmawiać.

nie przekazuj rybek przez handel tylko wyrzucaj na ziemie.

PS: Zły dział.

Opublikowano

Tak naprawde to nie ma dobrego sposobu. Jak nie GM cie zbanuje to system. Jadyny mozliwy zarobek to siedziec i caly czas przekladac itemy.

Opublikowano

system? pierwsze slysze...

Na kamer modzie sie tpnac na jakies zadupie, do tego wallhacka wlaczyc na chwile zeby przejsc w jakąś meline, GM detector>Disconnect while GM is detected/lub quit i pozamiatane, nie rozumiem czemu nie ustawiacie nigdy GM detectora :P

Opublikowano

ja nawet lowilem na przekletej ziemi ale tam nic nie da sie zlowic przez 5 godzin nie zlowil ani jednej ryby ani zeczy. to poszedlem do miasta tam w ciagu 15 min 3 malze ale GM zrobil swoje. A na jakims odludziu to nawet moga cie podac gracze do supportu

Opublikowano

Włączcie swoje latareczki... jak gracz może cie widzieć na jakimś wypizdowie gdzie nie ma wstępu? no jak? Ludzie, ostrożności nigdy za wiele, ustawcie jak najwiecej pierdół, nawet automatyczne wylogowywanie się(gdzieś taka opcja jest) i autologowanie - w tym przypadku czas zalogowania bedzie wynosił wiarygodną ilość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...