Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] instalacja - CoD 4

Eregative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D. Mam mały problem z instalacją cod'a 4 ;). Otóż stosunkowo niedawno robiłem formata obu partycji, więc wszystko jest usunięte. (Zapisy, pliki związane z grą itp) Dziś chciałem ponownie zainstalować CoD 4 (mam oryginał) jednak przy instalacji wyskakuje błąd, że wykryto zainstalowaną grę i nie można kontynuować instalacji. Problem w tym, że komputer jest "czysty" w Dodaj/Usuń programy nie ma nic związanego z cod'em, dysk jest pusty. Co z tym zrobić ? :D

Opublikowano

No tak mam to samo tylko że nie miałem jeszcze formatowanych dysków i grę instalowałem już 3 razy. Jak tobie to nie pomogło to znak że mi chyba też nie pomoże...

Spróbuj CCleanerem usunąć go z zainstalowanych programów. W Windowsowym odinstalowywaniu nie mam CoD`a, ale gdy odpalam CCleaner mam go w liście tylko że jest problem bo wyświetla mi się informacja że jest coś zepsute i się nie da. Rejestr wyczyściłem i moją jedyną nadzieją jest sformatowanie dysków.

Opublikowano

To masz pecha. Chyba musisz go sobie pobrać, albo weź zobacz czy da się tak: Włóż płytkę i weź PPM na ten dysk jak Ci się pokaże w Komputerze i wybierz "Otwórz folder plików", czy jakoś tak i odpal plik "setup" może to zadziała ;)

Opublikowano

Start > Uruchom > Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Activision\Call of Duty 4

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Wow6432Node\Activision\Call of Duty 4

Na pewno znajdziesz którąś z tych ścieżek, a Twoim zadaniem będzie ją usunąć :) (PPM > Usuń / Select > Delete)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...