Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Znajomi

srhadghzethjaet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Design, który dostaniesz za 25 znajomych wygląda tak:

incentive_goliath.png?__cv=0bcc72e91551650bb6622b1715b21600

Nie ma on żadnych umiejętności ani nie daje żadnych bonusów.

Opublikowano

To jest Crimson z nowym paintem żadnych mocy nic szczególnego (Design dla Szpanu)

PS: Choć na testowym latałem na nim xD

Opublikowano

Ma pytanie. Jaki design dostane z 25 znajomych chodzi mi o design ma ktos go mzoe ? topokzcie ss czy cos bedzie like

Jak masz zamiar robić sobie ten desing to nie rób sam bo możesz dostać bana na konto .

Opublikowano

Jak masz zamiar robić sobie ten desing to nie rób sam bo możesz dostać bana na konto .

Dokładnie tak jak up@ napisał za robienie znajomych jest ban jak robisz to na swoim kompie

Opublikowano

Ban na konto za robienie fałszywych znajomych?

Coś wam się chyba pomyliło.

Karą jest nie otrzymanie bonusu.

Opublikowano

STIM Może i tak ja zrobiłem raz chyba 7 znajomych w jeden dzień i dostałem ban na główne konto więc nie wiem o co chodzi .

Opublikowano

Jeżeli chcesz dostać dres za znajomych, których sam robiłeś to każde konto musisz robić z innego IP. Kiedyś robiłem znajomych żeby dostać premke. Premium nie dostałem, napisałem do suportu a oni odpisali mi że sam robiłem konta i dostałem ostrzeżenie oraz poinformowali mnie jakie będą konsekwencje jak dalej będę robił sam znajomych.

1 raz - ostrzeżenie (nie zawsze, możesz od razu dostać nagrode z pkt 2)

2 raz - zabierają 30% PD i poważki

3 raz - zabierają 50% PD i poważki

4 raz - ban (nie jestem tego pewien ale na 99% ban)

reklama

Opublikowano

Ten desing nie jest tego warty ani to premium lepiej kupić tą premke za 30 zł na 1 miesiąc i spokój a nie ryzykować banem na konto .

Opublikowano

@UP Design tak ale z premką się nie zgodzę bo 1 miesiąc to strasznie mało najlepszy jest na rok lub jak komuś nie starczy to pół ale na 1 miech to tylko idiota kupuje ^_^

Opublikowano

@UP Design tak ale z premką się nie zgodzę bo 1 miesiąc to strasznie mało najlepszy jest na rok lub jak komuś nie starczy to pół ale na 1 miech to tylko idiota kupuje ^_^

Ale ja tylko sugeruje osobiście kupuje na rok i mam spokój . ;)

Opublikowano

1. Ten design jest niepotrzebny, nic nie warty
  2. Lepiej kupić premke od razu na rok, opłacalniej no i oczywiście nie martwisz się co miesiąc o premium po 30zł.

36f00eca27984.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...