Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Problem ;(

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie moge sobie pograć w cs 1.6 v48 bo jak wybiore team to po chwili sie zacina i musze ctrl+alt+delete albo reset. Kilka miesiecy temu grałem bez żadnych scin i lagów, dopiero nie dawno miałem

robiony format i od tej pory cs sie wiesza !. Albo jak wbije to jest scina a dzwiek jest taki : tu tu tu tu tu tu tu... i tak sie powtarza ten sam co chwile.

Sprawdzałem wiele sposobów, instalowałem różne patche, oczysciłem kompa ccleanerem, instalowałem sterowniki 93.71, 84.21 i nadal nic.

Pomóżcie bo chciałbym pograć ale nie moge.

Karta:

NVIDIA GeForce4 MX 440

Nagradzam likeami i 5 w profilu.

HELP

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Jeżeli Ci nie działa wersja 48 to spróbuj z 23. Poszukaj dl , łatwo go znaleźć.

"Everything is nothing..."

Opublikowano

Coś gdzieś kiedyś czytałem, że to może być spowodowane przez program RevelantKnowledge albo coś takiego (pokombinuj z literkami, np. relevantknowledge, bo nie pamiętam dokładnej nazwy) i odinstaluj ten program.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

próbowałem różnych wersji w tym v23 i v32 i to samo. Ale dziwne, że na wakacjach 2012r. bez żadnej sciny grałem a dopiero przed swietami po formacie nie da sie w cs zagrac !

Costa1500 przeszukałem i nie mam takiego pliku, nawet procesu rlvkngl.exe więc to nie przez to .

Opublikowano

@UP czytaj 1-wszy post:

Sprawdzałem wiele sposobów, instalowałem różne patche, oczysciłem kompa ccleanerem

Do autora - Miałem tak samo o ile pamiętam to :

a) Ustawiłem zgodność z XP

B) Zainstalowałem od nowa CS'a - CS1.6_V32_By_Lukasz o ile się nie mylę z tego linku pobierałem:

warez

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

@UP też miałem tego cs i tez się na nim zacina. Zaraz zobacze zgodnosc z xp.

HM... jaką zgodność dać ? skoro jest tylko win. 95,98 200 ?

Opublikowano

Problem rozwiązałem.

Wtedy nie mogłem nawet do gry wbić a teraz ? zrobiłem tak:

1. Odinstalowałem CS

2. Odinstalowałem antybira, który i tak nie działał

3. Zainstalowałem ponownie new antyvirusa Eset Nod 32

4. Zainstalowałem od nowa cs 1.6 v48

5. Przeszedłem całe 2 rundy bez zacięć.

Tak więc problem z zacinaniem w grze rozwiązany.

Teraz 2 problem.

Mianowicie jak chcę w menu zmienić nick w cs 1.6 i naciskam beckspace by usunąć stary to mi się zacina i tylko pomaga ctrl+alt+delete.

Jak to naprawić wie ktoś ? z grą sobie poradziłem, tylko z tym nickiem nie moge !!!

Nagrodze 10 like i 5 w profilu za dobra odpowiedź. !!!

Opublikowano

no nick dalo rade zmienic, ale w menu i tak sie tnie, jak chce np zakonczyc gre to sie zacina .

Opublikowano

Zawsze możesz wychodzić przez konsolę - komenda "quit", "disconnect" "name tu twój nick" itp. Pierwszy raz spotkałem się z takim problemem^^. Spróbuj może usunąć plik gamemenu.res z cstrike/resource.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

w konsoli się tnie, tzn. nie mogę jej włączyć bo jak wcisne ,, ` ,, to sie zacina i tylko ctrl+alt+delete.

@UP usunąłem i dalej sie zawiesza w menu. ! co robić >

Dziś usunąłem wszystkie wirusy, przeczyscilem kompa i dalej sie zacina w menu !

Może ktoś wie co zrobić.

Opublikowano

Dobra naprawiłem ;d wszystko działa, konsola i all , nic sie nie tnie!!! zrobiłem tak, jak pewien użytkownik napisał z forum, z którego pobrałem cs, i wiele osób miało ten problem.

CYTAT:

,, A jaki macie antywirus?? pewnie eseta. Wiec zrobcie tak jak tu napisze zainstalujcie cs-a wejdzicie do w gre i wyjdzicie odrazu ! a potem wchodzimy do eseta pozniej narzedzia kwarantanna szukacie tego co zablokowal z cs zaznaczacie i przywroc. A potem wchodzimy w ustawienia pozniej szukamy "wprowadz ustawienia zaawansowane..." tak rozwijamy modul antywirusowy i antspyware i na koncu mamy wyłączenie wchodzimy wto dodaj i szukamy folderu z grą dodajemy i gotowe ''

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Działa jak należy, dostajecie po 1x like za chęci mi pomóc ;d

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...