Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]NosUbuntu - cała prawda

Codrolini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Pierw zacznijmy od mego konta zawierającego NIC? tak, nic.

Śledząc informację NosUbuntu, hmm myślałem tak - oo fajny privek chętnie zagram, lecz specjalnie dla tego tematu założyłem oto te konto.

To wszystko jest jeden wielkI FAKE, czemu?

Może parę dowodów...

Hmm...

Ranking nostale?

Sprawdźcie sobie S3-Finesia, jest tam mniej więcej Gafra D3vil Kubaman i Volcano (znany jako krael).

No dobra, dosyć słaby dowód, każdy może stworzyć sobie bylejaką postać.

Emm...

Może packet logger?

Tak, tak! to, to kryje całą prawdę.

Krael opublikował tutorial, że w nim da się zrobić wszystko - sprawdziłem i wyszło na tak...

Wziąłem se recieve i send packet a co tam bylo? po ataku moba wyświetliła się komenda w której mogłem ustawić dowolny dmg, prawdopodobnie szukali komend dla tego całego "priva"

Ludzie, czy wy nie możecie pomyśleć? toż to jest proste, ale dobra.

Zacznijmy od strony nosubuntu.aq.pl

Galeria zdjęć...

SERWER NOSUBUNTU, jak to zrobił? hmm pewnie jakimś programem edytował cośki :>

Jednak jak zrobił w packet logger, że bije moba i dostał lvl up i takie tam? MULTI PACKETS.

Wystarczy pomyśleć i teraz Krael, Kuba nie będą robić was w bambuko.

Im należy się wielki spam...

TEMAT ZOSTAŁ NAPISNY PO TO,ŻEBY LUDZIE JUŻ W TO NIE WIERZYLI!!!

MAŁE INFO:

Nigdy nie wierzcie Kubamanowi, wpiszcie sobie w google NosKubix jakoś tak i tam macie temat o kolejnym fake privie (dawno to już było)

Opublikowano

Ja tam wierzę Kubamanowi. Zrobił system lvl, beta-moby i beta-mapy. A ty masz 1 posta więc się nie wypowiadaj multikontem...

Opublikowano

Wiedzialem o tym ze to fake dlatego devil mowil ze nie zna takiego serwa ani nie dawal ci zadnego kodu teraz kuba do ciebie ahahahahahahahahahahahahahahaha

nostaleh.png
Opublikowano

Wiesz , może i nie dawał żadnego kodu , może i serwer nie istnieje , jednak kid moderator nie powinien rozpoczynać "dyskusji" która wiadomo jak się skończy , moje zdanie jest takie że pożyjemy zobaczymy , mimo że w tym ich "serwerze" jest wiele wątpliwości to może kiedyś coś tam stworzą i upublicznią.

Opublikowano

To, że w packetloggerze można wszystko, to to nie oznacza, że wszystko to fake.

Tak samo można nazwać ProNosWorld, temat zbędny.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Aha wiec pewnie dlatego nie chcial pomoc w poczatku kody bo po prostu nie umie tego zrobic ... :)

W sumie jakby sie dokladniej przyjrzeć to wszystko jest wyjasnione ...

hmm jak dla mnie fake, dzieki Kuba i Krael :) wysmialbym was ale nie bede sie produkowal dla oszustów :)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Ok. Już wyjaśniam.

Dowód numer 1:

To raczej nie jest żaden dowód, ja nie mam żadnej postaci o nicku Kubaman na NostalePL, mój nick to Phantos, można mnie znaleźć na S1-Avalon.

Dowód numer 2:

Tak wiem, można takie cuda wywołać tym programem - tyle że po jakiego huja miałbym pisać stronę, nagrywać filmy tylko po to - aby kogoś wrabiać?

Nie wiem, może wy byście tak zrobili ale ja uważam że takie coś nie ma sensu

@Gravity1

Nie podałem i nie podam, bo:

To chyba logiczne że jeśli ktoś robi coś długi czas, nie da tego za darmo dla drugiej osoby aby miała takie coś w sekundę...

Poza tym przekonałem się teraz... że jest więcej szuj w tym dziale ; ).

Interesuje mnie tylko zbieżność nicków... Nie można zaprzeczyć, że pan który zakładał temat, stworzył te postacie z celem "upokorzenia(?)" mnie przed

ludźmi z forum.

Serwer będziemy dalej tworzyć - bo to jest nasze główne zajęcie w czasie wolnym.

Mnie nie będzie interesowało co piszą inni - że fake, że nieprawda, kłamstwo, blabla dupa mnie swędzi, ej patrz kubaman ma na głowie ogórki!

Mam to po prostu gdzieś. Żegnam i proszę zamknąć (i najlepiej wywalić ten temat do kosza)

Ah, bym zapomniał. Szymonku wypraszaj sobie wpierdol u ojca w domu - pozdrawiam ; )

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...