Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Click Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam jakiegoś Click bota który to będzie klikał następujące klawisze: W S A D, w odstępach co 2-3 sekundy. Zrobić taki program na pewno też nie jest trudno dlatego jakiś poradniczek też by się nadał choć wolałbym już gotowego (kompletnie zielony jestem w tych sprawach, zero, null, nic ;] )

F7FwxF8.png

Opublikowano

Co ty myślisz, że ktoś ci za darmo zrobi? Najwyżej poradnik może dać, na tym forum dużo jest takich tematów. Sięgnij po coś do programowania, np C++ i jedziesz.

Opublikowano

Otóż jest to gra GTA San Andreas Multiplayer. Potrzebny mi po prostu AFK BOT który będzie klikał W <5 sekund przerwy> S <5 sekund przerwy> A <5 sekund przerwy> D <5 sekund przerwy> , i od nowa. Niezmiernie się ciesze że ktoś jednak się chętny do pomocy znalazł ;]

F7FwxF8.png

Opublikowano

hmm zaraz ci go napisze chcesz kod czy gotowy skrypt ? :) i czy to ma się dziać nieskoczno ilość razy czy np 10 ? :)

EDIT

Co ty myślisz, że ktoś ci za darmo zrobi? Najwyżej poradnik może dać, na tym forum dużo jest takich tematów. Sięgnij po coś do programowania, np C++ i jedziesz

Chyba nie ma nic łatwiejszego niż afkBot więc czemu płatne? nienawidzę jak ktoś się nie zna a udziela zaledwie 10 linijek skryptu i gotowe ;)

Edit

zrobiłem go po swojemu ;) proszę link

http://www.mpcforum.pl/topic/843876-afk-bot-by-zozol/

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam że nie działa, odpaliłem grę i tego bota i zapomniałem o nim, żadnych problemów z graniem nie miałem. Natomiast gdy już odpaliłem google i chciałem coś wyszukać denerwowałem się że literki mi wskakują ;D No nie działa...

F7FwxF8.png

Opublikowano

m0ki97mr,

nie spotkałem się, z tym takim, że będzie samo naciskało W,S,A,D. Na Twojej klawiaturze.

Nie znalazłem się, z czym takim. Co w tym temacie jest.

: O, już 05 luty 2013 - JEST...

bez gif

Opublikowano

Eh, chopie, miałem takiego AFK bota koło półtora roku temu. Wszelkie ponowne próby odnalezienia go skończyły się fiaskiem ;]

F7FwxF8.png

Opublikowano

W AutoIt kilka sekund roboty...

While 1
Sleep(5000)
Send("{W}")
Sleep(5000)
Send("{S}")
Wend
Musisz to sobie niestety sam skompilować. Program co 5 sekund wciska na zmianę W i S. Żeby zamknąć musisz w Menedżerze zamknąć proces programu.

@up

Wszyscy się cieszymy, że nas łaskawie poinformowałeś ,że nic nie umiesz. Szkoda by było gdyby administracja się nie dowiedziała ;)

Opublikowano

Co ty myślisz, że ktoś ci za darmo zrobi? Najwyżej poradnik może dać, na tym forum dużo jest takich tematów. Sięgnij po coś do programowania, np C++ i jedziesz.

A czemu ktoś mu nie zrobi takiego programu za darmo? pisząc tak zapewne ty chciałbyś grubą kasę za taką pomoc ... szkoda słów.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...