Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto Manga Chapter 618

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o nowym zwrocie akcji? Pan na O. (żeby nie spoilerować) znowu zadziwia :P

Piszcie komentarze w spoilerach :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ja dalej nie wiem gdzie mogena internecie czytac mange ...

Btw. znalazlem i przeczytalem ... Bardzo ciekawe tylko ze ja wiele nie zrozumialem :D Od Prawej do Lewej i z Gory na Dol? Czy tez odwrotnie(z Dolu na Gore)?

61093c6efb.png

Opublikowano

Czytasz normalnie od góry do dołu z tym, że obrazki od prawej do lewej :)

Jeżeli zaczynasz mangę czytać to cofnij się o jakieś 50 chapterów żeby ogarnąć wszystkie zmiany od anime :)

Tu masz wszystkie chaptery, których nie dorwiesz w tomikach sprzedawanych np. w matrasie.

http://www.manga-lib.pl/index.php/manga/info/naruto

Na shippu masz co tydzień nowy chapter tłumaczony ale usuwają poprzednie :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Zastanawiam się co pan O. zamierza zrobić ze swoimi 'maskotkami' - tylko je wypytać czy włączyć do walki. W sumie chciałbym zobaczyć Naruto który walczy

z Minato

aby się przekonać czy jest silniejszy od niego :D

Opublikowano

Wezwano twórcę Edo Tensei, czyli będziemy mieli 4 nieśmiertelnych z nieograniczoną czakrą przywódców wioski Liścia. Troszkę bezsens będzie, ale może coś ciekawego z tego zrobią.

Opublikowano

Enzil, skoro czytasz mangę, to oświecisz mnie na którym chapie jest obecnie anime?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Enzil, skoro czytasz mangę, to oświecisz mnie na którym chapie jest obecnie anime?

Może i nie jestem Enzil, ale proszę. :P Odcinek 298 pokrywa się z chapterami: 548 (strony 17-18/18), 549 i 550 (całe)

//Domo arigato.

//Asparte.

Opublikowano

Nie mam zdania o tym. Jedyne co mnie ciekawi to czy oni będą po stronie dobra czy zła :=) Oro to jednak nie jest taki głupi ;)

Skoro Madara znał technikę uwalniającą, to dlaczego twórca techniki ma jej nie znać? - Na pewno będą po stronie dobra. No, chyba że autor znowu się pogubi.

Opublikowano

Skoro Madara znał technikę uwalniającą, to dlaczego twórca techniki ma jej nie znać? - Na pewno będą po stronie dobra. No, chyba że autor znowu się pogubi.

Skąd takie natychmiastowe stwierdzenie, że będą po stronie dobra/naruto. Z tego co pamiętam madara nie znał techniki uwalniającej tylko był zbyt potężny i anulowanie techniki przez Kabuto pod wpływem genjutsu po prostu nie było w stanie go "ponownie zabić" i teraz se lata po świecie. A skoro Sasek chce zajebutać Naruto a Oro jest (tak mi się wydaje) pod jego rozkazami to może zostać po stronie Madary i mu pomóc

Opublikowano

Zastanawiam czy Oro uda się trzymać tych Kage, przecież pierwszy jest tak silny jak Madara (nawet silniejszy), skąd pewność że on też się nie wydostanie?

Opublikowano

Zastanawiam czy Oro uda się trzymać tych Kage, przecież pierwszy jest tak silny jak Madara (nawet silniejszy), skąd pewność że on też się nie wydostanie?

1 Hokage to rywal Madary więc byłoby to na rękę dla Naruto ^^ W mojej opinii :D

Weteran
Opublikowano

pamiętajcie, że ten madara jest trochę ulepszony + ma geny pierwszego więc nie wiem czy 1 hokage bd miał łatwo z nim

Może coś więcej dowiemy się o 2 hokage .

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

pamiętajcie, że ten madara jest trochę ulepszony + ma geny pierwszego więc nie wiem czy 1 hokage bd miał łatwo z nim

Może coś więcej dowiemy się o 2 hokage .

faktycznie. O nim praktycznie nic nie wiemy oprócz tego ,

jak walczył 3 hokage z 1 i 2 hokage których przyznał Oro.

Opublikowano

Wow! Wlasnie skonczylem czytac ostatnie strony 619 i jestem zaciekawiony co bedzie dalej :P

Najbardziej ciekawi mnie czy Hokage zostana wlaczeni do walk? Bylo by baardzo ciekawie! Jestem ciekawy tez jakie pytania ma Sasuke do tych wszystkich Hokage :P

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...