Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Logowanie infinitywar

czarus222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy w grze wpisze swoje pasy wyskakuje invialid password, Konto jest na 100% dobre, na stronie loguje sie normalnie, zakladałem inne konta i było to samo ;/

Opublikowano

Skoro na stronie logujesz sie normalnie to w grze tez musisz ;) Napewno cos zle wpisujesz. Jezeli w hasle masz y lub z to wcisnij shift + ctrl bo mozesz miec zamienione. A najlepiej to ustaw jakies proste haslo jak zaq12wsx i sprawdz

Opublikowano

Skoro na stronie logujesz sie normalnie to w grze tez musisz ;) Napewno cos zle wpisujesz. Jezeli w hasle masz y lub z to wcisnij shift + ctrl bo mozesz miec zamienione. A najlepiej to ustaw jakies proste haslo jak zaq12wsx i sprawdz

Gowno prawda. Ja jak na 5kontach sie proboje zalogowac, na jednym nawet

robilem haslo 123456 to i tak bylo invalid password, w kazdym hasle nie

mam ani 'z' ani 'y' ... Tez mam ten problem wiec prosze o pomoc ;/

//offtop

Opublikowano

Trzeba zrobić nowe konto bo jest nowa baza danych i nowy client...

Nie da się już grać na starych kontach raczej ;f

http://185.5.173.134/nexon/

Naucz sie czytac.. Chodzi mi o to ze na starym hasle tego samego konta ktore zrobilem Wczoraj !! Jest to samo. Na zmienionym hasle tez ten sam blad.. I nie pier**l ze na starych kontach sie nie da bo nikt nawet takiego posta nie napisal a pozatym ja wczoraj robilem z 10kont i na wszystkich to samo.. Po zmienieniu hasla dalej problem jest wiec K**wa nie wiem co jest grane -.-

Opublikowano

Robiles nowe konta na starej stronie. I ogar sie pajacu bo chcesz zeby pomoc a nie potrafisz normalnie wytlumaczyc o co chodzi, o normalnym pisaniu juz nie wspomne.

Opublikowano

Spokojnie facet, ktoś CI próbuje pomóc a ty wyjeżdżasz z teatrem ....

Zmień przeglądarkę internetową, usuń całą pamięć podręczną, ciasteczka historię i spróbuj ponownie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...