Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Cabal Underground (Nowy Simp)

snoopy1980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CABAL Underground!
I o to nowa nazwa! ;D

Witam!

Mam przyjemność przedstawić wam nowy DARMOWY serwer Cabala...

Cabal SIMP - ta nazwa z pewnością wiele mówi graczą jakże popularnej gry Cabal-Online.Owszem istnieje taki serwer lecz to nowy niepowtarzalny z uniwersalnymi eventami, (prowadzącymi przez testerów wymienionych niżej) jedyny w swoim rodzaju prywatny serwer Cabal'a.

Ta odmiana Privata ma na celu przedstawienie unikatowego serwera z resetami (póki co nie wiemy ile tych resetów będzie i ile będzie darmowych).

Cabal Simp jest testowany przez wymienonych niżej... (Póki co nie wielu graczy wyraziło zgode na podanie swoich danych kontaktowych,mimo to bedzie to edytowane za zgodą reszty ekipy [Testerów])

Grzybas

[email protected] OR Gadu-Gadu 44333802

Waldez

[email protected] OR Gadu Gadu 11160619

Mesmerize

-coming soon!

DragonMusic

-coming soon!

Tomiko

-coming soon!

(GM) jest tym samym założycielem co Cabal Mystery Games!! występuje on pod nickiem - SpaceTruper Pomimo samodzielnośc Jakom GM, radzi sobie doskonale mając w sparciu zwykłych amatorów Testujących !!.

UWAGA !

Raty Serwera prawdopodobnie tak samo jak i na Cabal MysteryGames czyli średnio różniące sie od Cabal EU. (High rate z tego co na obecną chwile wiadomo,ale nic pewnego dam znać co jednak będzie.)

Pierwsza setka graczy otrzyma pierwszy skromny event w którym bedziędziemy rozdawać Blessing Bead Exp 50% na 30dni

następnych eventów naprawde nie pożałujecie!

A oto tworzona od niedawna strona Facebook'owa która przedstawia kilka filmików Dungeonowych z udziałem naszym jak i zarówno GM'a.

http://www.facebook....abalTeam?ref=hl (Liczymi na wasze wsparcie lajków jak i zarówno promowanie serwera)

Server NIE! może zawieść przyszłych graczy!

PS: Prosze nie ściągać Cabal SIMP ponieważ do odpalenia gry potrzebne są 2 pliki którymi operują testerzy bety oraz GM.Zostaną one JUŻ W KRÓTCE zaaktualizowane na stronie!!

SERVER OFF! ONLY OPEN TESTER BETA!

W razie jakichkolwiek informacji prosimy o kontakt na wyżej wymienionej stronie facebook'owej / Gadu-Gadu / E-mail

Jeśli chodzi o te RR to nic nie wiemy wiec nie pytać damy znać co i jak póki co nie ma rr!

Załączony plik proszę wkleić do folderu "date" i podmienić. Niestety to nie wszystko bo brakuje "start-cabal" nie mam uprawnień do wysyłania tego pliku więc tu nie wstawie, ale na GG możliwe że dam rade "11106019" pod ten numer prosić o "start-cabal" Dam znać co z tym plikiem załączonym bo nie wiem czy jest na stronie już zaaktualizowane bezpośrednio z instalką ;)

Website http://cwcf.elementfx.com/

A OTO FORUM !!

http://cwcf.elementf...splay.php?fid=5

internal.txt

Opublikowano

Może coś źle zrozumiałem bo zaspany jestem, ale że podróba SIMPa?!

Czyli że teraz będą 2 serwery o nazwie Cabal SIMP?

Idiotyzm... Tym że ukradniecie nazwę nie nabijecie graczy.

ps.

GM nie jest założycielem, jest nim admin o.O

Opublikowano

Póki co to jest Test i odpalamy go z plikami z SIMP nazwa moze sie zmienić , jak napisalem w razie Inf mozna pisac ; p

Opublikowano

jak by ten simp byl z wysorkimi ratami i rr to bym wbil ^^

To szykuj sie kolego Bo będzie ;D dzisiaj otrzymałem informacje ze będą high raty ;D kiedy server pójdzie w obieg dam znać co ijak :) mam nadizeje ze do poniedziałku bądź wtorku będzie gotowe, ale nic pewnego :)

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] Cabal Underground (Nowy Simp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...