Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Root Note 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy są jakieś problemy z rootem tego telefonu,czy warto?czy trace gwarancje?czy moge zepsuć telefon?

Pozatym chce się spytać czy jest gra podobna do lola(dobra żeby nie wywalało z serwerów jak w heroes of order& chaors) przez andka na np note 2 z dobrym sterowaniem lub jakies fajne mmorpg z małą ilością skili i dużą popularnośćia

Opublikowano

Możesz zepsuć, ale rzadko to się dzieje. Stracisz gwarancje.

Warto rootować. Polecam wgrać CM9. MMORPG to ZENONIA4.

Dzięki temu, że zrootujesz fona bedziesz mógł bawić się w cheaty w Zenonii.

image.png 

Opublikowano

Dzięki wielkie ale mam jeszcze takie ostatnie pytanko bo note 2 mam od niedawna i czy możecie mi powiedzieć jak sprawdzić ile mam ramu i czy to napewno note 2 bo na rynku jest identyczna prawie podrobka

Opublikowano

Jeśli twój note 2 ma znaczek samsunga to raczej na 100% jest oryginalny. Możesz też sprawdzić w Informacjach o telefonie w linijce Numer Modelu powinna być nazwa kodowa Note 2.

Opublikowano

po 1. wydajnościowo od razu czuć że to podróba (widziałem na oczy, przy szybkim przełączaniu ekranów się lekko ścinał)

po 2. Napis samsung na tyle powinien być lekko odczuwalny pod palcem

ram sprawdzasz bodajże jak u mnie (sgs 3) - przytrzymujesz przycisk HOME (ten fizyczny) z 3 sekundy -> klikasz na to kółeczko z lewej - > Pamięć RAM

btw. Po roocie masz tzw. Wykrzyknik w lewym górnym rogu przy włączaniu telefonu i w stan urządzenia masz zmodyfikowany.

Czyli tracisz gwarancje :) , później sie trzeba pieprzyć ze starymi softami żeby triangle away zadziałał i przez ota aktualizujesz.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...