Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pool live tour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Monety raczej nie może Cheat Engine by dał rade, ale się nie opłaca bo odświeżysz stronę i nie masz kasy i kija. Grę da się zhakować Cheat engine ale nie kase i Winnings tylko magnetyczne piłki da radę zrobić, opiszę ci troche co i jak

włączasz grę i cheat engine wybierasz proces mozilla plugin container a opera to opera.exe

Value Type wybierasz Double

gdy rozpoczniesz gre i bedziesz przy stole w Value wpisujesz 0,9

dajesz first scan i zaznaczasz wszystkie procesy gdy zaznaczysz naciskasz ta czerwoną strzałkę na dole

adresy przenosy na dół zaznaczasz wszystkie i zmieniasz Value na 1,6

i grasz uderzaj lekko bo jak mocno uderzysz wszystkie bile wpadną razem z czarną i przegrasz

PzDr

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

O zawsze coś, wielkie dzięki. No właśnie z tą kasą, też robiłem i nie musiałem strony odświeżać, by zniknęło. Wtyczka sama wykryła błąd i uniemożliwiła dalsze granie.

Jeszcze raz dziękówa :).

Opublikowano

@Edit.

Lipka wychodzi... Przy zmianie wartości podczas gry, wyświetla błąd wtyczki i ni uja dalej nic... ;/.

Może znasz wartość na większą siłę ?

Opublikowano

@Edit.

Lipka wychodzi... Przy zmianie wartości podczas gry, wyświetla błąd wtyczki i ni uja dalej nic... ;/.

Może znasz wartość na większą siłę ?

Oczywiście ;p

1,włączasz gre i cheat engine z 4 bytes zmieniasz na double w Value dajesz 1,1 gdy będziesz przy stole

2. dajesz first scan zaznaczasz wszystkie adresy przenosisz na dół i zmieniasz valute z 1,1 na 5

lub 4 wybierasz sobie

3. przy pierwszej grze pilki mogą ci wyleciec za stół ale swoje mozesz wybic (polecam żeby wroga bila wleciała za stół on sobie nie wybije i masz gwarantowaną wygraną)przy drugiej partyjce w bilardzie będziesz miał bile w srodku szarego kółka (to od cheat engine, ale nic sie nie stanie) i juz bedziesz miał zwiększoną siłe dwa sposoby. Ja oficjalnie tez gram na tym i w jeden dzien wbiłem 6,5 k Winnings a kasy 5,750 k. PzDr, życzę ci dobrej zabawy ;)

Oficjalnie z jakiej przeglądarki korzystasz do zabaw z CE ??

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oczywiście ;p

1,włączasz gre i cheat engine z 4 bytes zmieniasz na double w Value dajesz 1,1 gdy będziesz przy stole

2. dajesz first scan zaznaczasz wszystkie adresy przenosisz na dół i zmieniasz valute z 1,1 na 5

lub 4 wybierasz sobie

3. przy pierwszej grze pilki mogą ci wyleciec za stół ale swoje mozesz wybic (polecam żeby wroga bila wleciała za stół on sobie nie wybije i masz gwarantowaną wygraną)przy drugiej partyjce w bilardzie będziesz miał bile w srodku szarego kółka (to od cheat engine, ale nic sie nie stanie) i juz bedziesz miał zwiększoną siłe dwa sposoby. Ja oficjalnie tez gram na tym i w jeden dzien wbiłem 6,5 k Winnings a kasy 5,750 k. PzDr, życzę ci dobrej zabawy ;)

Oficjalnie z jakiej przeglądarki korzystasz do zabaw z CE ??

Hehehe ;d. Zaraz biorę się za test, mam nadzieję, że na tym wtyczka nie padnie, ponieważ się wcurwie ;p.

3maj sie ;d

@Edit:

To samo, flash pada. Przegladarka to mozilla 18.0.1

Flash 11,5,502,110

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...