Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy postapokaliptyczne

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Siemka.

Szukam filmów o tematyce postapokaliptycznej. Coś na wzór Drogi, Księgi Ocalenia lub Jestem legendą. Chodzi mi o to, aby był wątek zagłady ludzkości, tylko grupka osób przeżywa, albo tylko jedna osoba i walczy o przetrwanie.

Ps. Nie podawajcie filmów o zombie, bo już wszystkie widziałem :)

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

To mała ilość filmów, większość oglądałem, innych opis mnie po prostu zraził. Wolałbym, aby ktoś polecił film, który sam najlepiej obejrzał.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

http://www.filmweb.pl/film/Hell-2011-571310

Hell. Film z 2011 roku. Ostatnio go widziałam. Świetny jest. Coś właśnie w stylu Drogi. A tak na marginesie 'Droga' to jeden z lepszych filmów tej kategorii, które przyszło mi oglądać. :)

Opublikowano

To coś takiego jak koniec świata 2012 ?

Tak. I dodam jeszcze, że teraz do kin wchodzi nowy film 'Niemożliwe'. Coś o tsunami... :) W każdym razie wybieram się niebawem. :D

Weteran
Opublikowano

Hell oglądałem, podobał mi się :)

A Niemożliwe, to raczej nie w moim stylu, że tsunami itp. Wolę klimat Drogi :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Byłem w kinie na "niemożliwe" i mam mocno mieszane uczucie. Wprawdzie efekty specialne robią wrażenie, niby historia oparta na faktach, ale koniec końców to taka typowa amerykańska końcówka z niedorzeczym happyendem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...