Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Misja dla dk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z misja dla dk Brothers in death ,gdy jestem w tej piwnicy i respi się ten gosciu zagaduje do niego i klikam goodbye i mi nie zalicza ;/ probowałem tak kilkanasice i za kazdym razem nic sie nie dzieje. help me

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Witam mam problem z misja dla dk Brothers in death ,gdy jestem w tej piwnicy i respi się ten gosciu zagaduje do niego i klikam goodbye i mi nie zalicza ;/ probowałem tak kilkanasice i za kazdym razem nic sie nie dzieje. help me

Prywatny czy globalny?

1373369406-U138092.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Jeśli to jest prywatny serwer, to ten quest nie zawsze działa blizzike tzn. Bariera pojawia się i znika, co utrudnia wykonanie questu.

Opublikowano

Nie no kurwa jakbym nie wiedział ,myślicie ,ze nie sprawdzałe mna YT i na wowhead jak zrobić ten quest,takie podstawowe rzeczy to umie mzrobić -.- jest to priv serwer molten, dziś jak grałem to ludzie też mieli problem ,że coś im nie działa te nquest

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Nie no kurwa jakbym nie wiedział ,myślicie ,ze nie sprawdzałe mna YT i na wowhead jak zrobić ten quest,takie podstawowe rzeczy to umie mzrobić -.- jest to priv serwer molten, dziś jak grałem to ludzie też mieli problem ,że coś im nie działa te nquest

no to już masz odp , że wina serwera

1373369406-U138092.png

Opublikowano

To czego Ty od nas oczekiwałeś pisząc ten temat ? Jeśli wiedziałeś że nie działa...