Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy to jest wykrywalne?

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak gdy połapią się, że masz strasznie dużo wygranych, a wszystkie wyścigi ukończyłeś w kilka sekund. Aktualnie tego nie sprawdzają i nie wiadomo czy zgłaszanie działa.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja , gdy zgłaszałem kierowcę , który używał haxów , to nic nie zrobili , gość nadal gra. Nie przejmował bym się tym na Twoim miejscu , możesz zrobić drugie konto i tam bocić , jak zbanują to przynajmniej bez strat , a jak się uda to będziesz mógł sobie pograć :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Tak gdy połapią się, że masz strasznie dużo wygranych, a wszystkie wyścigi ukończyłeś w kilka sekund. Aktualnie tego nie sprawdzają i nie wiadomo czy zgłaszanie działa.

A jeśli by to sprawdzali to w jaki sposób? Pojedyńczo czy jak?

Opublikowano

Kurde to jak kolega ma zrobione 6.8k wyscigow to jest duza szansa na bana? Piszę w jego imieniu.

Oczywiście jak będą sprawdzać profile.

Ale gram chwile w gry od EA i widzę że mają gdzieś Cheaterów.

Bugi łatają, ale cheaterów nie łapią!

Opublikowano

Nie wiadomo czy do czegoś takiego kiedyś dojdzie!

Ale innego sposobu nie ma!

Bardziej łatwiejszym sposobem dla EA byłoby jakby gracze im SS wysyłali, ale jak EA nie chce SS, bo mówią że one nie potwierdzają że ktoś "czituje" to ich problem!

Opublikowano

co wy myślicie , że oni te konta sami sprawdzają po kolei? hehe , gdyby chcieli sprawdzić , to uruchomili by skrypt , który sprawdza konta.

A ogólnie to im najbardziej zależy na kasie , dodają nowe wozy itp. za boost , ludzie płacą , a ea nie musi nic robić, bo kasa i tak leci.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wątpię że to by się spełniło bo EA szkoda czasu na takie zabawy z graczami. Po prostu ma na nas wyjebane :D

Opublikowano

O pierwsze slysze o "młocie administratora" ,coz mam nadzieje ze sie nie powtorzy . w kazdym razie ja skorzystalem z wszelkich rad i skorzystalem z bota ktory nabija kase i level w poscigach i na razie nie mam bana a teraz juz mam dobry samochod i przyzwoity level wiec juz sam jezdze :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

I tak za przeproszeniem gówno to da bo i tak można będzie się zalogować przez Origina na zbanowane konto. W końcu jest całkiem długi TUT jak to obejść. EA ma po prostu nastawienie jak człownkowie polskiego rządu, byle by zarobić i ma w dupie czy ktoś używa hacków czy też nie, póki kaska leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...