Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prędkość ruchu w lolu.

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pragnę zauważyć, że już trochę minęło od dodania tych trzecich butów (wiecie: tych żwawość itd.)

I teraz powiem tak, wczoraj albo przedwczoraj kupiłem te buty co dają na 8 sek 200 spida z respa. I zauważyłem małą różnice w ilości przebytej drogi. Chodzi mi o to, że grałem masterem yi i z samymi butami dotarłem gdzieś do tego nieco za pierwszego tureta inhibitorowego, a z ultem i tym fioletowym czyms i ghostem dotarłem tylko nie wiele dalej niż wcześniej. Czyli jest jakaś granica speeda gdzie nie widać różnicy speeda znacznej? Jeśli tak to mówcie, bo po co mam właściwie włączać ghosta i ulti jak go nie wykorzystam ^^

Opublikowano

Jak jest napisane, że daje na 8 sekund to daje na 8 sekund.

Ramus + mobilitki + ulepszenie, phantom, phantom, phantom, phantom, phantom + runki ms + masterki pod ms + janna + ghost i jesteś na połowie mapy.

w83od2.jpg

Opublikowano

a jayce,galio,zilean to gdzie :D ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jak jest napisane, że daje na 8 sekund to daje na 8 sekund.

Ramus + mobilitki + ulepszenie, phantom, phantom, phantom, phantom, phantom + runki ms + masterki pod ms + janna + ghost i jesteś na połowie mapy.

Phantom daje 5% mvm speeda, zephyr daje 10%, jeszcze sie nikt nie kapnął że to jest lepsze?

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Nie ma ograniczenia co do prędkości ruchu, lecz jest matematyka. :D

Ghost daje % movement speeda a prędkość homeguarda zmniejsza się z czasem. Dlatego biegłeś wolniej i wolniej, bo ghost, ult i ghostblade też się zmniejszał.

Btw. Nie wiem jaki jest teraz rekord prędkości, gdy dodali Zefira o inne itemki.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Grałem ostatnio troll normala Galio movement speed i max wyciągnąłem 1869 speeda z buildem:

-Mobility

-Shurley

-4 Zefiry [zapomniałem o youmuu ;/]

Opublikowano

nie chodzi mi o jakieś gówna z max speedem tylko jak wykorzystać movement speed w normalnych grach. Dlatego spytałem czy warto używać ulta i ghosta ale z tego co widzę to chyba nie.

Opublikowano

Ogółem to boostuje twojego sppeda o 200% czyli razy 2, więc kiedy masz 370 to z homeguardem masz 740. A po odpaleniu skilli mastera które boostują jego ms :). Czyli masz 370 + boosty (czyli około 500 będziesz miał na ghoscie i ult) = 1000 ms :) To jest ta różnica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...