Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Po 5 minutach gry FPS'y spadają :s

sebekjanda789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem otóż gdy gram turniej w LOL'a po 5 minutach z 30 FPS robi mi się 10 FPS i tak do końca rozgrywki. Czym może to być spowodowane? Co należy zrobić aby to się nie robiło? za mało ram / pamięci na dysku? Ustawiłem wszystko na minimum w ustawieniach graficznych

Opublikowano

1.Game Booster

2.Defragmentacja Dysku

3. CCleaner

4.

https://github.com/gusega/LolClientSuspender/blob/master/Release/LolClientSuspender.exe

https://www.virustotal.com/file/ea6e7af1a4d148443200821cc41fb9c6a44228eb49176c3eaf34ed18735e3c4c/analysis/

Zamyka klienta lola na czas rozgrywki (Program znaleziony w linku poniźej)

Tu masz więcej sposobów

http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/

@2Down

Od tego jest dział minecraft, co z tego ze jest fajny serwer,jak w sposób [cenzura by me] próboją zdobyć na siłe graczy spamując całe mpc/google itp itd

Opublikowano

Mam podobną sytuację, tylko, że mi spadają ze 120 do 60 (tak wiem, że 60, ale tak laguje, jakby było 20 :c) i sposobem jest restart komputera, względnie stan wstrzymania :)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Zapewne przegrzewa się sprawdzić temperatury(speed fan) przy normalnym użytkowaniu komputera i w stresie.Możliwe że będzie trzeba wymienić pastę termoprzewodzaca lub odkurzyć komputer albo dokupić chłodzenie

Opublikowano

Zapewne przegrzewa się sprawdzić temperatury(speed fan) przy normalnym użytkowaniu komputera i w stresie.Możliwe że będzie trzeba wymienić pastę termoprzewodzaca lub odkurzyć komputer albo dokupić chłodzenie

Dziwne ja mam na laptopie 80 stopni i nie mam takich problemów (raz na dwa tygodnie przeczyszczam komputer sprężonym powietrzem, zadnej podkładki ani nic, a do najnowszych to moj komputer nie należy)

Opublikowano

Dziwne ja mam na laptopie 80 stopni i nie mam takich problemów (raz na dwa tygodnie przeczyszczam komputer sprężonym powietrzem, zadnej podkładki ani nic, a do najnowszych to moj komputer nie należy)

Różnie bywa ze sprzętem, ale właśnie może autor nie czyścił już np : rok a różnica między czystym komputerem a zawalonym kurzem jest duża sam o tym doświadczyłem ,kiedy nie czyściłem komputera dobre 3 lata to po przeczyszczeniu całego komputera(dokładnie) to tak jakbym miał nowy komputer.

Opublikowano

jesli nie miales tego wczesniej to zapewne nowy patch zwieksz wymagania proponuje zaaktualizowac najnowsze sterowniki grafiki ,adobe air directx i co mi pomoglo kiedys net framework.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...