Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak zrobić podobną stronę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo startuje mój serwer minecrfat i chce zrobić jego stronę coś jak ta http://dot-craft.pl/ ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Umiem pisać skrypty w html/php/mysql czy to wystarczy? Jak napisać taka^^ stronę? Możecie dać link do poradnika albo napisać w jakim języku jest to napisane? (Szybko się uczę i chce sam napisać taka stronę ale jeżeli to jest pracochłonne i w 48h nie da się tego zrobić możecie podać link do darmowego gotowca)

Dam [Lubię to] za jakąkolwiek pomoc.

Opublikowano

Jeżeli, tak jak napisałeś, znasz HTML i PHP/MySQL to po co w ogóle pytasz?

Linków do gotowców nie dajemy. Jak masz jakiś konkretny problem to napisz nowy temat i go rozwiążemy :)

Opublikowano

Wiesz nie ogarniam po co komuś kto umie html, i php gotowce chyba skoro to umiesz to sam powinieneś sobie zrobić a jak nie to w Google wpisz Darmowe szablony na strone www

Cześć...

Opublikowano

Prawdę mówiąc dopiero się uczę i poznaje wszystkie możliwości pisania w html php i mysql. Znam już kilka przydatnych skryptów ale jeszcze mi mało.

Thx do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...