Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LoL Replay przestał nagrywać

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczorajszego Patcha nie mogę nagrywać Filmów LoL Recorderem, bo się jakby psują i nic nie widać, czyli:

powinno być tak <nick przywoływacza> - <kills/deaths/assists>, a nie mam nic, puste. Nie mogę tego odtworzyć i wychodzi mi komunikat, że Patch 3.1.01.cośtam, a ja mam najnowszą wersję tego albo lola, bo juz nie bardzo rozumiem :/ 1.0.1.cośtam i skąd mam teraz wziąść LoL Replaya na wersje 3.1... ? skoro niby mam najnowszą, może ma ktoś ten sam problem ? Proszę o porady. Dziwne... :(

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Ja też mam taki problem. Jest on przez to że mimo aktualizacji lola do wersji 3.01, w plikach gry nadal jest nazwa 2.0... Może pobranie i zainstalowanie lola od nowa pomoże.

Opublikowano

Myślę, że nic to nie da :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

tylko, że ostatnia aktualizacja była 30.10.12r. 4 miechy temu. :/

Zbieram Like ^^

Opublikowano

wejdz sobie w lolreplay na te twoje powtorki daj na powtorke prawym przyciskiem myszki i wcisnij napraw i ok . milego ogladania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...